Καλαμάτα: Πήρε εξιτήριο ο Ράλλης, πιθανή επιστροφή του Μπορίς Οντβόνγκ

Καλαμάτα: Πήρε εξιτήριο ο Ράλλης, πιθανή επιστροφή του Μπορίς Οντβόνγκ

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο της Μαύρης Θύελλας μετά την εντός έδρας νίκη επί του Μεσολογγίου, όμως η είδηση της πιθανής επιστροφής του Μπορίς Οντβόνγκ στην ομάδα, ήταν ένας επιπλέον λόγος να γίνουν ακόμη πιο πλατιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους» τις τελευταίες ώρες υπήρξε επαναπροσέγγιση με τον υψηλόσωμο έγχρωμο επιθετικό – η αλήθεια είναι ότι φάνηκε με το καλημέρα, δηλαδή με την αποχώρησή του, πόσο πολύτιμος είναι στην ομάδα – που δείχνει θετικός στο να επιστρέψει, εφόσον ξεπεραστούν κάποια εμπόδια. Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της ημέρας να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, και αυτή τη στιγμή εκείνο που κρατάμε είναι η αισιοδοξία των ανθρώπων της Μαύρης Θύελλας, που βλέπουν πολύ κοντινό το ενδεχόμενο επιστροφής του Οντβόνγκ στην ομάδα. Εάν το σήριαλ έχει θετική κατάληξη, τότε αλλάζουν και τα δεδομένα, ειδικότερα στο κομμάτι του προγραμματισμού και ίσως κάποιας προσθήκης επιθετικού ποδοσφαιριστή. Εφόσον ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει στην Καλαμάτα, τότε δεν θα χρειαστεί η απόκτηση επιθετικού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και θα είναι μια εξέλιξη που θα βοηθήσει αγωνιστικά, αλλά ακόμη και ψυχολογικά.
Από κει και πέρα, και όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η χθεσινή ημέρα περιελάμβανε προπόνηση αποκατάστασης στο δημοτικό στάδιο, με τους παίκτες οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΜ να ακολουθούν χαλαρό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Ευτύχη Τασσιόπουλου και τους υπόλοιπους ασκήσεις με μπάλα σε μικρό χώρο υπό την επίβλεψη του κ. Γκόφα. Πρόγραμμα αποθεραπείας για προληπτικούς λόγους ακολούθησαν οι Καντούτσης, Καλαντζής, Πούτσης, Καλογερόπουλος, Ηλιόπουλος, ενώ άδεια είχαν πάρει οι Ριγανάς και Σοφός.
Η σημερινή ημέρα θα είναι κενή, καθώς υπάρχει το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης και από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για το ματς του Ναυπλίου, από το οποίο θα λείψει ο Γιάννης Τσόπελας, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες.
 
Πήρε εξιτήριο ο Ράλλης
Καλά νέα υπήρξαν χθες και για τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Ράλλη, που πέρασε το τελευταίο διάστημα μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του. Ο κ. Ράλλης πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Καλαμάτας, και δεν θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση στη μύτη, όμως οι γιατροί του συνέστησαν να είναι πιο προσεκτικός και το κυριότερο να μην αγχώνεται.
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου