«Κλείνει» τον 24χρονο αμυντικό Δ. Μαρτίνο του Πανηλειακού η Μαύρη Θύελλα


Πολύ κοντά στη δεύτερη μετεγγραφή της βρίσκεται η Καλαμάτα, καθώς σήμερα ή αύριο αναμένεται να απαντήσει στην πρόταση που του έχει γίνει ο Δημήτρης Μαρτίνος. Ο 24χρονος αμυντικός χαφ αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγο καιρό στον Πανηλειακό, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος, μετά από συμβιβαστική λύση με την ομάδα της Ηλείας, σε βάρος της οποίας είχε καταθέσει προσφυγή. Αξιοσημείωτο είναι ότι πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή για τον οποίο ο Βύζαντας έχει κερδίσει πρωτόδικα την ένσταση σε βάρος των «ερυθρολεύκων» του Πύργου, καθώς είχε αγωνιστεί στο μεταξύ τους παιχνίδι έχοντας υπόλοιπο ποινής από την προηγούμενη σεζόν και τη θητεία του στον Φωκικό (εκκρεμεί ακόμη η έφεση του Πανηλειακού).
Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Μαρτίνος θα κατηφορίσει τελικά στην Καλαμάτα, καθώς έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον προπονητή, Μίλτο Γκόφα. Ο παίκτης είχε δύο σεζόν στην Κερατέα με 22 συνολικά συμμετοχές, 4 στην Παναχαϊκή και δυό γεμάτες σεζόν με Ρουφ και πρόπερσι με Φωκικό.
Εκτός από τον Μαρτίνο, θετικές εξελίξεις αναμένονται την άλλη εβδομάδα και με τον Νίκο Σκόνδρα
 
Προπόνηση υπό βροχή στο Ασπρόχωμα
Την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον Παναυπλιακό ξεκίνησε χθες το απόγευμα η Καλαμάτα.
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Ασπροχώματος, κάτω από συνεχόμενη βροχόπτωση. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τους παίκτες να κάνουν ζέσταμα 45 λεπτών περίπου με τις οδηγίες του γυμναστή Ευτύχη Τασιόπουλου. Στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν δίτερμα με διάφορους στόχους υπό την καθοδήγηση του προπονητή Μίλτου Γκόφα, το οποίο διήρκεσε περίπου 20 λεπτά.
Οι Παναγιώτης Τσιμικλής και Κώστας Ηλιόπουλος έτρεξαν για λίγο στο γήπεδο και στη συνέχεια έκαναν πρόγραμμα θεραπείας με τον φυσιοθεραπευτή Λεωνίδα Παπανικολάου, ώστε να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο πρώτος και στη γάμπα ο δεύτερος. Ο Γιάννης Ριγανάς έκανε αργά το απόγευμα ειδικό πρόγραμμα που του έδωσε ο Σωκράτης Κοψαχείλης, γιατί είχε πάει το πρωί στη Θήβα ώστε να πάρει τα έγγραφα για την αναβολή στράτευσης του.