Κρίσιμη για όλη την Α2 η σημερινή αναμέτρηση της Καλαμάτας ’80 με την Καρδίτσα

Κρίσιμη για όλη την Α2 η σημερινή αναμέτρηση της Καλαμάτας ’80 με την Καρδίτσα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ…

Τον πρώτο αγώνα του 2014 για το πρωτάθλημα της Α2 θα δώσει σήμερα η Καλαμάτα ’80, η οποία θα υποδεχθεί στις 6.30 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας τον ΣΠΑ Καρδίτσας. Πρόκειται για την αναμέτρηση κορυφής του 2ου Ομίλου που στρέφει την Καλαμάτα το ενδιαφέρον όλης της κατηγορίας, δεδομένου ότι οι δύο πρώτοι καθενός από τους 3 ομίλους θα δώσουν την τελική μάχη ανόδου στην Α1 (μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας).
Η τοπική μας ομάδα βρίσκεται στην 3η θέση με 20 βαθμούς, πιο πάνω με 23 είναι οι Θεσσαλοί, ενώ πρωτοπόρος συνεχίζει το Κολλέγιο Αθηνών αήττητο με 25 πόντους.
Το πλεονέκτημα της έδρας και οι πολυάριθμοι φίλαθλοι που αναμένεται να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των υπευθύνων του ΑΟΚ ’80, αλλά και στις …σειρήνες μιας τόσο σημαντικής, όσο και ποιοτικής αναμέτρησης σίγουρα είναι επιπλέον παράγοντες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά υπέρ της τοπικής μας ομάδας.
Το ευχάριστο είναι μάλιστα ότι δεν υπάρχουν καθόλου απουσίες στους «Λύκους» δίνοντας την ευκαιρία στον προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση, στη «μάχη» …Κράμερ εναντίον Κράμερ που αποτελεί μια ακόμη διάσταση της απογευματινής συνάντησης, δεδομένου ότι ο αδελφός του, Βαγγέλης Ντάκουρης θα είναι επιφορτισμένος στο απέναντι τερέν να αποκρούει (ως λίμπερο) τις επιθέσεις του μεσσηνιακού συγκροτήματος….

Το σημερινό πρόγραμμα

6.30 μ.μ.: Καλαμάτα ’80-Καρδίτσα
6 μ.μ.: ΑΓΣ Ιωννίνων-Ερμής Ηγουμενίτσας
6.30 μ.μ.: Μίλωνας-Κολλέγιο Αθηνών
7.30 μ.μ.: Ερμής Πατρών-Ολυμπιάδα



Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση των αγώνων της 4ης (και τελευταίας) αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών.
Αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν:

ΣΦΠ Χανίων – ΑΟ Οδυσσεύς
Νικητής Ροδιών Άθλησης / Παλλήνη – ΣΠΑ Καρδίτσας
ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΠΣ Κύζικος
Επίκουρος Πολίχνης – Ορεστιάδα

*Οι τέσσερις ομάδες που θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στη γ’ φάση θα μπουν στην κληρωτίδα μαζί με τις 12 ομάδες της Α1 Ανδρών