Μεγάλη νίκη στο Ναύπλιο για τη Μαύρη Θύελλα που τη φέρνει πιο κοντά στην κορυφή

Μεγάλη νίκη στο Ναύπλιο για τη Μαύρη Θύελλα που τη φέρνει πιο κοντά στην κορυφή

Σπουδαίο διπλό για την Καλαμάτα στο Ναύπλιο , απέναντι στον τοπικό Πανναυπλιακό με 0-1. Το “Χρυσό” γκολ της Μαύρης Θύελλας σημείωσε στο 65ο λεπτό ο Ηλιόπουλος που εκμεταλλεύτηκε το σουτ του Καλαντζή και την ασθενή απέκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Η νίκη αυτή της Καλαμάτας , σε συνδυασμό με την ήττα στη Μανωλάδα της πρωτοπόρου ΑΕ Καραϊσκάκης από την τοπική Δόξα , την φέρνει στο -6 από την κορυφή και της δίνει και ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια.

Η Καλαμάτα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Ναύπλιο και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο αλλά έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό αντίπαλο τερματοφύλακα. Το Ναύπλιο απείλησε μόνο στα τελευταία λεπτά , και ο εκπληκτικός στα τελευταία ματς Ριγανάς , κράτησε το 0 και πάλι όταν χρειάστηκε …

Φυσικά η Μαύρη Θύελλα για ακομα ένα παιχνίδι είχε μαζί της πάνω από 100 πιστούς της οπαδούς, που πανηγύρισαν έξαλλα την σπουδαία νίκη…

Αναλυτικό ρεπορτάζ από την αναμέτρηση στο φύλλο του Θάρρους της Τρίτης , 21 Ιανουαρίου.


Λήξη της αναμέτρησης σπουδαίο διπλό για την Καλαμάτα

Ο Ριγανάς αποκρούει σωτήρια την εκτέλεση φαουλ και κρατά το 0 στην εστία του 

Αποβολή στο 90ο λεπτό για τον Τσιμικλή , με 10 η Καλαμάτα 

Πιέζει ο Πανναυπλιακός στα τελευταία λεπτά 

5 δραματικά λεπτά ακόμα στον Ναύπλιο με την Καλαμάτα να κρατά το υπερ-πολύτιμο 0-1! 

Γκοοοοοοοολ για την τοπική μας ομάδα με τον Ηλιόπουλο στο 65ο λεπτό !!!Ανοίγει το σκορ στο Ναύπλιο η Καλαματα 

Στη Μανωλάδα η τοπική Δόξα προηγείται με 2-0 της Α.Ε Καραϊσκάκης … Η τοπική μας ομάδα πρέπει να σκοράρει για να εκμεταλλευτεί το προδιαγραφόμενο στραβοπάτημα της πρωτοπόρου …

Ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο στην αναμέτρηση στο Ναύπλιο

Ημίχρονο στο Ναύπλιο , με τις δυο ομάδες ισόπαλες στο 0-0 

 Ευχάριστα είναι τα νέα για τους οπαδούς της Καλαμάτας από την Μανωλάδα καθώς η τοπική Δόξα ,άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Α.Ε Καραισκάκης και προηγείται με 1-0 

Στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης , πάντα στο 0-0 η αναμέτρηση . Στο 24ο λεπτό ο Χρήστος Καλαντζής έχασε την πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Καλαμάτας όταν το γυριστό του σουτ έδιωξε με δυσκολία πάνω στη γραμμή αμυντικός των γηπεδούχων .

Και σήμερα ηρωικοί φίλαθλοι της Καλαμάτας αγνόησαν την απόσταση και δίνουν βροντερό παρών μέσα στο Ναύπλιο.

Ένα σημαντικό παιχνίδι έχει ξεκινήσει για την Καλαμάτα εδώ και λίγα λεπτά στο Ναύπλιο, βέβαια όπως είναι τα πράγματα κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό αφού η Καλαμάτα πρέπει συνεχώς να κερδίζει και να περιμένει ένα στραβοπατήματα των ομάδων που είναι πάνω από αυτή.
Να σημειωθεί ότι από τον πρώτο απέχει 9 βαθμούς.

Ο Μίλτος Γκόφας ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Ριγανά, Καλογερόπουλο, Λιόλιο, Καντούτση, Σκαρλάτο, Τσιμικλή, Καραχάλιο, Ζαχαρόπουλο, Ηλιόπουλο, Πούτσι ,Καλαντζή. 
 


Οι προχθεσινές δηλώσεις του τεχνικού της Μαύρης Θύελλας, Μίλτου Γκόφα, στην επίσημη ιστοσελίδα της Καλαμάτας, στις οποίες ο έμπειρος προπονητής έκανε λόγο για «υποχρέωση νίκης», φανέρωσαν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο το πώς αντιμετωπίζουν άπαντες στις τάξεις της ομάδας τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναυπλιακό. Η διαφορά που υπάρχει από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης, καθιστά… υποχρέωση των παικτών της Καλαμάτας, την κατάκτηση του τριπόντου στον σημερινό αγώνα στο Ναύπλιο. Ο κ. Γκόφας το έκανε σαφές στους παίκτες του, επιδιώκοντας την ψυχολογική συγκέντρωση των παικτών, που δείχνουν αποφασισμένοι και έτοιμοι να πετύχουν το στόχο τους.
Αγωνιστικά η ομάδα ολοκλήρωσε χθες το πρωί την προετοιμασία της, με προπόνηση στο δημοτικό στάδιο, με τον τεχνικό της ομάδας να ανακοινώνει εν συνεχεία την αποστολή, που αποχωρεί σήμερα νωρίς το πρωί για την πόλη της Αργολίδας. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Τσόπελας και οι Κωνσταντακόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Κακαλής, Οδεμισιώτης, με τον Γκόφα να παίρνει 20 παίκτες, δείχνοντας ότι υπολογίζει μέχρι και τον τελευταίο. Δεν αναμένονται συγκλονιστικές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα, με τον Νίκο Λιόλο να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Τσόπελα στην 11άδα, καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Καλογερόπουλου που θα μετατοπισθεί στα δεξιά.
Στο αρχικό σχήμα θα βρίσκονται οι Ριγανάς, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Λιόλος, Καλογερόπουλος, Τσιμικλής, Ζαχαρόπουλος, Καλαντζής, Πούτσης, Καραχάλιος, και πιθανότατα ο Βασίλης Αθανασόπουλος, ενώ στην αποστολή συμπεριελήφθησαν ακόμη οι Κολοβούρης, Κωνσταντόπουλος, Γεωργακόπουλος, Βασιλόπουλος, Κουντάνης, Κουρούπης, Μπελεβέτης, Σοφός και Ηλιόπουλος.
 
Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Μαρτίνου που ενσωματώνεται από αύριο
Αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων βρίσκεται στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Παναυπλιακό, ομάδα που βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, διαθέτοντας μία από τις χειρότερες άμυνες του 4ου ομίλου, όμως η διαδικασία ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη ή για να είμαστε απόλυτοι στο υψηλότερο σημείο της. Χθες ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 24χρονου αμυντικού Δημήτρη Μαρτίου, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανηλειακό, με τον πρώην παίκτη του Ρουφ, Εθνικού Αστέρα, Φωκικού, να ενσωματώνεται από αύριο στις προπονήσεις της Καλαμάτας.

Το σημερινό (3 μ.μ.) πρόγραμμα
ΠΦΟ Πανοπούλου-Κόρινθος
Εθνικός Σαγέικων- Παμβουπρασιακός
Ατρόμητος Αχαΐας-Άρης Αιτωλικού
Πανναυπλιακός 2011/Έν. Μιδέας-Καλαμάτα
Παναρκαδικός-Παναργειακός
Μεσολογγίου ΑΕ-Ερμιονίδας ΑΕ
Μεσσηνιακός-Αχαϊκή
Δόξα Ν. Μανωλάδας-Καραϊσκάκης ΑΕ

Η βαθμολογία
1    Καραϊσκάκης ΑΕ    18-9     34
2    Ερμιονίδας ΑΕ 20-11   28
3    Παναργειακός 18-11   25
4    Καλαμάτα 23-10   25
5    Αχαϊκή   14-10   23
6    Μεσσηνιακός  18-10   23
7    Κόρινθος 16-11   22
8    Παμβουπρασιακός  10-8     21
9    Παναρκαδικός 13-11   19
10  Δόξα Ν. Μανωλάδας    15-16   17
11  Ατρόμητος Αχαΐας  17-13   16
12  Μεσολογγίου ΑΕ    13-21   11
13  Πανναυπλιακός 2011/Έν. Μιδέας     13-20   11
14  Εθνικός Σαγέικων  9-25     10
15  Άρης Αιτωλικού    7-18     5
16  ΠΦΟ Πανοπούλου  8-28     4

H επόμενη (15η) αγωνιστική (26/1)
Κόρινθος-Παμβουπρασιακός
Άρης Αιτωλικού-ΠΦΟ Πανοπούλου
Καλαμάτα-Εθνικός Σαγέικων
Παναργειακός-Ατρόμητος Αχαΐας
Ερμιονίδας ΑΕ-Πανναυπλιακός 2011/Έν. Μιδέας
Αχαϊκή-Παναρκαδικός
Καραϊσκάκης ΑΕ-Μεσολογγίου ΑΕ
Δόξα Ν. Μανωλάδας-Μεσσηνιακός
 
Του Νίκου Μπαλόπουλου