Με Λιόλιο στην 11άδα κόντρα στον Πανναυπλιακό η Καλαμάτα

Με Λιόλιο στην 11άδα κόντρα στον Πανναυπλιακό η Καλαμάτα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ

Με την πρωινή προπόνηση που θα ξεκινήσει σήμερα στις 11.30 το πρωί στο Στάδιο της Παραλίας θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Καλαμάτας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα στο Ναύπλιο, ενώ η αποστολή θ΄αναχωρήσει νωρίς το πρωί της ίδιας μέρας.
Η απουσία του Τσόπελα αλλάζει αναγκαστικά το αριστερό άκρο της άμυνας της Μαύρης Θύελλας, ωστόσο η υπόλοιπη «συνταγή» δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί, με στόχο πάντα την κατάκτηση ενός ακόμη 3πόντου που θα διατηρήσει την τοπική μας ομάδας σε «επαφή» με την κορυφή της Γ’ Εθνικής.
Ο νεαποκτηθείς Λιόλιος, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στην τελευταία νικηφόρα αναμέτρηση με το Μεσολόγγι, αναμένεται να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Καλαματιανό ποδοσφαιριστή στο αρχικό σχήμα, ενώ οι υπόλοιποι «9» θα είναι πιθανότατα οι Ριγανάς, Ι. Καλογερόπουλος, Σκαρλάτος, Καντούτσης, Ζαχαρόπουλος, Τσιμικλής, Καλαντζής, Καραχάλιος, Πούτσης και Ηλιόπουλος.

Όπως μας ενημερώνει το επίσημο σάιτ της Καλαμάτας (www.pskalamata.gr) η χθεσινή προπόνηση της Μαύρης Θύελλας φιλοξενήθηκε και πάλι στη Σπερχογεία και «ξεκίνησε με πρόγραμμα 35λεπτης διάρκειας, όπου οι παίκτες έπαιξαν μπάλα με τα χέρια (χάντμπολ). Αμέσως μετά χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και το ένα υπό τις οδηγίες του προπονητή Μίλτου Γκόφα έκανε τακτική και οι υπόλοιποι στα 3/4 του γηπέδου έπαιξαν τέσσερα 5λεπτα παιχνίδια με 2 και 3 επαφές. Μετά όλοι οι παίκτες στο μισό σχεδόν γήπεδο έπαιξαν δίτερμα.

Δηλώσεις Γκόφα, Πούτση

Μετά το τέλος της προπόνησης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Καλαμάτας, ο προπονητής Μίλτος Γκόφας και ο ποδοσφαιριστής Θεόδωρος Πούτση για την αναμέτρηση της Κυριακής στο Ναύπλιο.
Μίλτος Γκόφας: «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναυπλιακό. Κάθε ομάδα έχει τους δικούς της στόχους. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε για τη νίκη».
Θεόδωρος Πούτσης: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναυπλιακό στο οποίο στόχος μας είναι η νίκη. Είναι δύσκολος αγώνας, αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας ώστε να κερδίσουμε. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι. Κοιτάμε την ομάδα μας και αγωνιζόμαστε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Κάλεσμα φιλάθλων από Γαϊτανάρο, Θεοδώρου, Μπιστικέα

Η βαθμολογική κρισιμότητα του αγώνα με τον Πανναυπλιακό έχει οδηγήσει σε μια παράλληλη, με την αγωνιστική, προετοιμασία. Πολυάριθμοι φίλαθλοι -εκτός από τους οργανωμένους που δίνουν πάντα δυναμικό «παρών» ακόμη και στα εκτός έδρας- αναμένεται να ακολουθήσουν την ομάδα στο Ναύπλιο, ενώ με παρέμβασή τους ο επίτιμος πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας, Λυκούργος Γαϊτανάρος, ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Μανώλης Θεοδώρου, και ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας και πρόεδρος των παλαίμαχων Σούπερ Σταρς Μεσσηνίας, Γιώργος Μπιστικέας απευθύνουν έκκληση στον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.