Οδυνηρή ήττα για την Καλαμάτα στη Μανωλάδα

Οδυνηρή ήττα για την Καλαμάτα στη Μανωλάδα

Μια οδυνηρή ήττα γνώρισε στην Ηλεία η Καλαμάτα στην προσπάθεια της που κάνει για άνοδο στην Β ‘ Εθνική . Η τοπική μας ομάδα αν και άνοιξε σχετικά νωρίς το σκορ με τον μόνιμο σκορερ της Χρήστο Καλαντζή στο 4ο λεπτό  , δεν μπόρεσε να το κρατήσει, και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 από την Δόξα Μανωλάδας. Ένα αποτέλεσμα ήταν και το τελικό καθώς παρά τις προσπάθεις των παικτών της Μαύρης Θύελλας στο 2ο ημόχρονο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία των γηπεδούχων. Αυτή η ήττα φέρνει την ομάδα της Καλαμάτα μακριά από την κορυφή και βάζει τέλος στο σερί της στο πρωτάθλημα. 

Μετά το τέλος της αναμέτρησης σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων.


2-1 γκολ για την Μανωλάδα βρίσκεται μπροστά στο σκορ, για να δούμε αν η Καλαμάτα θα καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και σήμερα η Καλαμάτα έχει στο πλευρό της φίλους της Μαύρης Θύελλας που αυτή τη φορά ταξίδεψαν μέχρι τη Μανωλάδα.
1-1 Η Μανωλάδα κατάφερε να ισοφαρίσει
0-1 Το σκορ άνοιξε ο Χρήστος Καλαντζής
Πριν καλά καλά ξεκινήσει το παιχνίδι έχουν σημειωθεί δύο γκολ στο παιχνίδι.
 


Στο Αθλητικό Κέντρο της Ένωσης στον Κορδία, ολοκλήρωσε χθες το μεσημέρι την προετοιμασία της για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, η ομάδα της Καλαμάτας, που καλείται να ξεπεράσει τις όποιες απώλειες προέκυψαν και να φθάσει στην κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος το οποίο θ’ ανοίξει διάπλατα το δρόμο… αναρρίχησης στην κορυφή. Το συγκρότημα του Μίλτου Γκόφα θα παρουσιαστεί «αλλαγμένο», λόγω των απουσιών τόσο του τιμωρημένου Πούτση, όσο και του Οντβόνγκ, που δεν επέστρεψε ποτέ από την Ιταλία, όπως άλλωστε και ο Τσιρίλο, δηλαδή δύο βασικών και αναντικατάστατων στελεχών του, ωστόσο το κλίμα είναι εξαιρετικό και υπάρχει η πεποίθηση ότι θα δοθεί συνέχεια στο νικηφόρο σερί.
Όλα δείχνουν ότι τη θέση του Πούτση στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Γεωργακόπουλος, ενώ αυτή του Οντβόνγκ στην κορυφή της επίθεσης τη διεκδικούν Αθανασόπουλος και Ηλιόπουλος, με τον πρώτο να έχει μάλλον περισσότερες πιθανότητες. Κατά τ’ άλλα δεν αναμένονται διαφοροποιήσει στο αρχικό σχήμα, που θ’ αποτελείται από τους Ριγανά, Σκαρλάτο, Καντούτση, Καλογερόπουλο, Τσόπελα, Τσιμικλή, Ζαχαρόπουλο, Καραχάλιο, Καλαντζή, Γεωργακόπουλο και έναν εκ των Αθανασόπουλου, Ηλιόπουλου.
Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν ακόμη οι Κολοβούρης, Κουντάνης, Κωνσταντόπουλος, Μπελεβέτης, Σοφός, Κακαλής και Κουρούπης.
Εκτός αποστολής έμειναν ο νεοαποκτηθείς Νίκος Λιόλιος, καθώς δεν εκδόθηκε το δελτίο του από την ΕΠΟ, οι τραυματίες Νίκος Τριανταφυλλάκης, Θεόδωρος Πούτσης και οι Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Σπύρος Οδεμισιώτης, που δεν βρίσκονταν στα πλάνα του κ. Γκόφα.
Στο πλευρό της η Μαύρη Θύελλα θα έχει γι’ ακόμη μια φορά τους φίλους της, καθώς το “Bulldogs Club” διοργανώνει εκδρομή στη Νέα Μανωλάδα, ενώ κοντά της θα βρεθούν και κάποιοι Μεσσήνιοι ακόμη, οι οποίοι θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Μανωλάδα.
Ν. Μπ.