Παναγιώτης Αλευράς, δεν απάντησε αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τον Π. Τατούλη

Παναγιώτης Αλευράς, δεν απάντησε αν θα είναι εκ νέου  υποψήφιος με τον Π. Τατούλη

Στην εξέδρα πέταξε την μπάλα ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Π. Αλευράς, όταν ρωτήθηκε αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Π. Τατούλη. Απάντησε πως το θέμα της συνάντησής του με τους δημοσιογράφους ήταν η επίσκεψή του στο γενικό διευθυντή της ΕΤΒΑ για τη ΒΙΠΕ Μελιγαλά και πρόσθεσε: «Έχουμε ένα πρόγραμμα να ολοκληρώσουμε και σε αυτή την κατεύθυνση θα βαδίσουμε όλοι».
Σε άλλη ερώτηση, για το αν η κριτική που ασκήθηκε για προσωπικές επιδιώξεις από τον κ. Τατούλη και την κα Νικολάκου τον αφορούσε, απάντησε αρνητικά. Όπως εξήγησε, «δεν είχα ποτέ προσωπικές στρατηγικές. Οι όποιες τοποθετήσεις μου ήταν αντικειμενικές και ήταν η αγωνία μου το να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία». Αναφερόμενος στα της τελευταίας συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη μονάδα απορριμμάτων στην Καλλιρρόη, ανέφερε πως «το θέμα είναι αρκετά σημαντικό και πρέπει να σταματήσει αυτή η εικόνα που υπάρχει». Χαρακτήρισε σημαντική την πρωτοβουλία που ανέλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για να σταματήσουν οι χωματερές, δηλώνοντας αντίθετος στη χωροθέτηση για την Καλλιρρόη, λέγοντας πως έχει και επιχειρήματα, που επικαλέστηκε στη συνέχεια, για να προσθέσει πως αυτός είναι και ο λόγος της διαφωνίας του.
«Οι προσωπικές στρατηγικές δεν υπεισέρχονται σε τέτοια θέματα, αλλά η μονάδα δεν μπορεί να πάει στη συγκεκριμένη περιοχή όπως η Καλλιρρόη», κατέληξε.  
Χ.Χ.