Προτάσεις ένταξης έργων στο Leader την Παρασκευή στο Δήμο Μεσσήνης

Προτάσεις ένταξης έργων στο Leader την Παρασκευή στο Δήμο Μεσσήνης

Δύο διαδοχικές συνεδριάσεις θα έχει την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης. Η πρώτη θα ξεκινήσει στις 7.15 το απόγευμα με μοναδικό θέμα την έγκριση ισολογισμού – απολογισμού Δήμου Μεσσήνης οικονομικού έτους 2011.
Η δεύτερη θα αρχίσει αμέσως μετά και η ημερήσια διάταξή της περιλαμβάνει συνολικά 22 θέματα. Μεταξύ αυτών είναι η υποβολή πρότασης στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση», η υποβολή φακέλου στο ΕΣΠΑ για το έργο «Παράκαμψη Νεοχωρίου και βελτίωση οδού Νεοχώρι – 8η Ε.Ο.», η υποβολή φακέλων στο πρόγραμμα Leader για τα έργα «Διαμόρφωση – εξοπλισμός αίθουσας Γυμνασίου Λογγά σε χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων», «Ανακαίνιση δημοτικού κτιρίου στην Τ.Κ. Αδριανής για δημιουργία χώρου πολιτιστικών δραστηριοτήτων», «Ανακαίνιση παλαιού δημοτικού σχολείου Καλαμακίου για δημιουργία χώρου πολιτισμού», «Δράσεις προβολής & προώθησης συγκριτικών πλεονεκτημάτων περιοχών Δήμου Μεσσήνης», «Ανάπλαση τμήματος εισόδου Τ.Κ. Χράνων Δ.Ε. Αίπειας, Δ. Μεσσήνης» και «Δημοτικό σχολείο Καρτερολίου, χώρος πολλαπλών δραστηριοτήτων – ανάδειξη κληρονομιάς».
Επίσης, περιλαμβάνονται η κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για την εκτέλεση του έργου «Παράκαμψη Τ.Κ. Δάρα», η πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, καθώς και ο προγραμματισμός προσλήψεων εποχικού προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες.