Σάββατο, λόγω Υπαπαντής, ο αγώνας Μεσσηνιακός- Μεσολόγγι


Η μεγάλη γιορτή της Υπαπαντής την προσεχή Κυριακή οδήγησε τους υπεύθυνους του Μεσσηνιακού να ζητήσουν από την ΕΠΟ και να εξασφαλίσουν τη διεξαγωγή του προσεχή αγώνα με το Μεσολόγγι το Σάββατο. Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του ΜΓΣ και ανοίγει το 2ο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η καλαματιανή ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, καθώς μετά την πρόσφατη ήττα στη Μανωλάδα υποχώρησε βαθμολογικά και σε αυτή την προσπάθεια ποδοσφαιριστές και διοίκηση περιμένουν έντονη την παρουσία του φίλαθλου κόσμου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου πριν τον αγώνα.
Στο μεταξύ, η αγωνιστική προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς απουσίες, με μοναδικό πρόβλημα τον βροχερό καιρό, που «μετακομίζει» τη σημερινή και αυριανή προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος.
Στα μετεγγαφικά δεν υπάρχει ακόμη απόφαση απόκτησης ή μη του Γκανέζου επιθετικού Μπαλαράμπε, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται με τον Μεσσηνιακό, αλλά σύντομα θα υπάρχουν νέα τόσο γι’ αυτόν όσο και για τον τερματοφύλακα που θα καλύψει το κενό του Νίκου Κόκκαλη (υπέγραψε στον Αστέρα Τρίπολης).
Τέλος, σήμερα αναμένεται να αναχωρήσει από την Καλαμάτα ο χορηγός των «πρασίνων» Σταύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον νικηφόρο αγώνα με την Αχαϊκή και παράλληλα να συζητήσει την πορεία και τον περαιτέρω σχεδιασμό της ομάδας, με τους εδώ συνεργάτες του.