Σε λειτουργία τα φανάρια σε Κρήτης και Φιλελλήνων, οι αλλαγές που θα ισχύον για τους οδηγούς


Το σήριαλ με την παρέμβαση στην οδό Κρήτης, από την οδό Ψαρών έως την οδό Φαρών, μπορεί να ολοκληρώθηκε με επιτυχία, έπειτα από υποσχέσεις χρόνων, αλλά μένει να δούμε, τώρα, πότε θα λειτουργήσουν οι φωτεινοί σηματοδότες στη διασταύρωση των οδό Κρήτης και Φιλελλήλων.
Οι προηγούμενες ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής ανέφεραν ότι αυτό θα γινόταν χθες. Με νεότερη ανακοίνωση, όμως, ο χρόνος ενεργοποίησής τους προσδιορίζεται για σήμερα το πρωί στις 9.00.
Επισημαίνεται πως όταν αυτά τα φανάρια τεθούν σε λειτουργία, οι οδηγοί που κινούνται στην Κρήτης με κατεύθυνση τη Φαρών δε θα έχουν τη δυνατότητα να στρίψουν αριστερά στη Φιλελλήνων. Θα πρέπει να επιλέξουν κυκλική διαδρομή, μέσω των οδών Ψαρών, Αναλήψεως και Μιαούλη, ώστε αφού διασχίσουν την Κρήτης να εισέλθουν στη Φιλελλήνων.
Η στροφή δεξιά στη Φιλελλήνων για όποιον κινείται επί της Κρήτης με κατεύθυνση τη Λυκούργου θα επιτρέπεται. Ο κινούμενος, όμως, στην Κρήτης με κατεύθυνση τη Λυκούργου δε θα μπορεί να στρίψει αριστερά στη Μιαούλη, καθώς η οδός αυτή μονοδρομείται με κατεύθυνση προς βορρά (προς τη Φιλελλήνων).
Α.Π.