Στη διάθεση Γκόφα και ο Σκόνδρας, ενώ σήμερα περιμένουν και τον Οντβόνγκ

Στη διάθεση Γκόφα και ο Σκόνδρας, ενώ σήμερα περιμένουν και τον Οντβόνγκ

Μέρα ξεκούρασης  ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας, που εκμεταλλεύτηκαν το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης, όμως από σήμερα – η προπόνηση θα γίνει στο Ασπρόχωμα νωρίς το μεσημέρι – οι ρυθμοί ανεβαίνουν, με την προετοιμασία να επικεντρώνεται στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Βάρδα. Ο κ. Γκόφας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει πλέον τόσο τον Καλαντζή, που εξέτισε την ποινή του, όσο και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Νίκο Σκόνδρα, καθώς το δελτίο του θα έχει εκδοθεί πολύ πριν το ματς. Ως εκ τούτου η Καλαμάτα θα ταξιδέψει ακόμη πιο δυνατή και ισχυρή στην Βάρδα, με τα προβλήματα να εστιάζονται μονάχα στην απουσία του τιμωρημένου Τσιμικλή και πιθανότατα του Σκαρλάτου που προέρχεται από τραυματισμό. Ακόμη έτσι κι όμως, όπως φάνηκε και στο ματς με τα Σαγέικα, υπάρχει πληθώρα εναλλακτικών ποιοτικών λύσεων και οι απουσίες ακόμη κι αν είναι σημαντικές, δεν επηρεάζουν την ομάδα της Καλαμάτας.
Και τα ευχάριστα έχουν συνέχεια, καθώς σήμερα το μεσημέρι αναμένεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα ο Μπορίς Οντβόνγκ που θα συνδράμει στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, στην προσπάθεια την οποία καταβάλει η Μαύρη Θύελλα να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στη Β΄ Εθνική.

Του Νίκου Μπαλόπουλου
 
  
Εκδρομή στη Βάρδα ετοιμάζει το «ΒULLDOGS CLUB”
Εκδρομή στη Βάρδα για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα διοργανώνει την Κυριακή το «Bulldogs Club” με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύνδεσμος να αναφέρει…
«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΔΙΚΑ) ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ BAR BAR ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 μ.μ. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 μ.μ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ART MUSIC» ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 108. (ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ).
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 7 ΕΥΡΩ
ΥΓ 1 – ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΥΕΛΛΑ
ΥΓ 2- ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.