Στη διάθεση Γκόφα ο Λιόλιος για το ματς με το Μεσολόγγι

Στη διάθεση Γκόφα ο Λιόλιος για το ματς με το Μεσολόγγι

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ… ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΗΣ, ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΝΤΟΥΤΣΗΣ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ εξέδωσε το δελτίο του Νίκου Λιόλιου, που αποτελεί πλέον και επισήμως ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με το Μεσολόγγι, και η μέχρι τώρα παρουσία του στις προπονήσεις αφήνει υποσχέσεις ακόμη και για ενδεκάδα. Ο κ. Γκόφας άλλωστε τον γνωρίζει πολύ καλά, ξέρει τα καλά αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν τον συμπεριλάβει ακόμη και στο αρχικό σχήμα.
Η εξέλιξη αυτή ήρθε με ικανοποίηση, καθώς προστίθεται μία πολύ καλή λύση στο γκρουπ των πρωτοκλασάτων παικτών, κάτι που ισχύει πάντως και λόγω της επαναδραστηριοποίησης τόσο του Θόδωρου Πούτση, όσο και του Νίκου Τριανταφυλλάκη. Ο πρώτος εξέτισε την ποινή του ξεπερνώντας παράλληλα το πρόβλημα τραυματισμού του και δείχνει να είναι έτοιμος να επανέλθει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τριανταφυλλάκη, που καλείται ωστόσο να ξεπεράσει και τη μεγάλη αγωνιστική του απραξία. Ο Πούτσης, όπως άλλωστε και ο Λιόλιος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Τριανταφυλλάκης μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τον Τάσο Καντούτση, που επέστρεψε από την Αγγλία και συμμετείχε στην προπόνηση.
Τα σχέδια του κ. Γκόφα για το ματς με το Μεσολόγγι δεν άνοιξαν χθες στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο «Πέτρος Γεωργανάς» της Σπερχογείας – το πρόγραμμά της είχε και δίτερμα σε μικρούς χώρους – κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο έμπειρος τεχνικός το κάνει στις προπονήσεις της Παρασκευής και όλα δείχνουν ότι το σημερινό ραντεβού στο Διαβολίτσι θα δώσει τις απαντήσεις. Η ομάδα θα μεταβεί στο γήπεδο του Διαβολιτσίου, που διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και συνθήκες, θέλοντας να προφυλάξει τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της παραλίας.

Τραπέζι για την ονομαστική του εορτή έκανε ο Τσόπελας
Προχθές το βράδυ ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Τσόπελας έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του, στο τεχνικό τιμ και τη διοίκηση για την ονομαστική του εορτή. Το τραπέζι έγινε στην ταβέρνα «Απάγκιο», που βρίσκεται στην περιοχή της Μαρίνας στην Καλαμάτα. Πρόκειται για ταβέρνα που ανήκει στους γονείς του ποδοσφαιριστή.
Το «παρών» από πλευράς διοίκησης έδωσαν ο Μενέλαος Γερονικολός και ο Κώστας Γυφτέας, ο γενικός αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος, ο προπονητής Μίλτος Γκόφας με τους συνεργάτες του Σωκράτη Κοψαχείλη, Ιωσήφ Λουκά, Ευτύχη Τασιόπουλο, ο φυσιοθεραπευτής Λεωνίδας Παπανικολάου, ο φροντιστής Δημήτρης Πατικόπουλος και όλοι οι συμπαίκτες του.


Φιλικά αύριο στη Σπερχογεία για τις ομάδες υποδομής
Οι ομάδες υποδομής της Καλαμάτας θα δώσουν φιλικούς αγώνες αύριο το πρωί με τις αντίστοιχες ομάδες της Σπερχογείας στο ομώνυμο γήπεδο. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες για τις ομάδες τζούνιορ, προτζούνιορ και προπαίδων που θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί.
Η ομάδα προπαίδων της Καλαμάτας προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα που διοργανώνει η ΕΠΣΜ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου. Το φιλικό με την ομάδα της Σπερχογείας είναι το πρώτο στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.