Το Δ.Σ. Μεσσήνης τίμησε τη μνήμη του Ανδρέα Πατρινιού

Το Δ.Σ. Μεσσήνης τίμησε  τη μνήμη του Ανδρέα Πατρινιού

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής τίμησε το βράδυ της Παρασκευής το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης τη μνήμη του τέως δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου, Ανδ. Πατρινιού.
Η πρόταση προήλθε από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Νικ. Τζώρτζη, ο οποίος ανέφερε πως κανείς δεν περίμενε αυτό το θάνατο. Μίλησε για απώλεια από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σημειώνοντας τη συνεχή παρουσία του εκλιπόντος σε όλες τις διαδικασίες για πολλά χρόνια.
Ο κ. Τζώρτζης επισήμανε και την προσφορά του Ανδ. Πατρινιού και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, να κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία του και να εκφραστούν τα συλλυπητήρια του Δημοτικού Συμβουλίου στους συγγενείς του.
Με την πρόταση συμφώνησε και ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος, λέγοντας πως ο Ανδ. Πατρινιός, ως παλιός αυτοδιοικητικός, βοήθησε με την προσφορά του και προώθησε με την παρουσία του το αίσθημα συνεργασίας και προσφοράς για την πρόοδο του τόπου. Συμφώνησε ακόμη και με την πρόταση έκδοσης ψηφίσματος.
Από την πλευρά του, ο τέως δήμαρχος Κων. Σπυρόπουλος εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός. Όπως είπε, ο εκλιπών ήταν συνεργάτης του (είχε εκλεγεί με το συνδυασμό του  στις εκλογές του 2006) και είχε αναλάβει καθήκοντα αντιδημάρχου. «Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα που ήμασταν συνεργάτες. Ήταν μεγάλος αγωνιστής και πάλευε για αυτό που πίστευε με όλες του τις δυνάμεις», σημείωσε ο κ. Σπυρόπουλος.
Χ.Χ.