Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο

Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο

141 ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 4-6 GOAL 2,30
Αν ήταν λίγο πιο ψηλά ο άσος της Νυρεμβέργης, μπορεί να το σκεπτόμουν λίγο. Τώρα το μόνο σημείο στο οποίο θα μείνω και είναι μονόδρομος, είναι το over 4-6 goal, το οποίο μπορεί να βγει στο «ρελαντί» με απόδοση 2,30.
Η Νυρεμβέργη κάνει αρνητικό ρεκόρ, καθώς είναι η μόνη ομάδα στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα που δεν κέρδισε στον πρώτο γύρο (είχε 16 δοκάρια παρακαλώ), παίρνοντας οξυγόνο από 11 ισοπαλίες, που τη κρατούν ακόμα στο παιχνίδι της παραμονής.
Για τη Χοφενχάιμ τι να πούμε, ή του ύψους ή του βάθους. Όσο καλή είναι στην επίθεση, τόσο προβληματική και ελλιπής είναι στην άμυνά της…

231 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1ΗΜ – 1 ΤΕΛ. 2,20
Όλα δείχνουν νίκη για τη Βαλένθια μέσα στο «Μεστάγια». Για τον άσο ούτε κουβέντα με απόδοση στο 1,45. Εμφανώς βελτιωμένοι και αξίζουν σαφώς κάτι παραπάνω, ειδικά στο κύπελλο κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης… Θα ρισκάρουμε εδώ στο 1 ημ. – 1 τελ. με απόδοση 2,20.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας 

284 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ OVER 1,55
Tι να πούμε και τι να γράψουμε για το ματσάκι. Οκ το διπλό είναι φαβορί… αλλά στο 1,33 το προσπερνάμε. Από την άλλη, το over στο 1,55 είναι καλή επιλογή. Θα έλεγα ακλόνητο «στάνταρ» για πολλά δελτία. Προσωπικά, θα επιλέξω το σχεδόν άνετο over 4-6 goal με απόδοση 2,60. Όλα αυτά θα τα δούμε στο «ΒΑΓΙΕΚΑΣ» την Κυριακή το βράδυ στις 8.00, live στο OTE ΤV.

248 ΒΕΡΟΝΑ – ΡΟΜΑ OVER 1,55
Βερόνα και Ρόμα φημίζονται για τον άκρως επιθετικό τρόπο παιχνιδιού τους. Το over στο 1,55 για πολλούς και σε πολλά δελτία θα αποτελέσει την επιλογή του στάνταρ. Προσωπικά θα αυξήσω το ρίσκο και θα επιλέξω το 4-6 goal με απόδοση 2,60.
Η Βερόνα στο «Σαν Σίρο» απέναντι στη Μίλαν έπαιξε εξαιρετικά, αλλά τελικά ηττήθηκε με ένα ανόητο πέναλτι που έκανε ο Γκονζάλες στον Κακά στο 82΄.
Απεναντίας η Ρόμα με γκολ του Ζερβίνιο στο 79΄ χάρισε τη νίκη επί της Γιουβέρντους και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

283 ΞΑΝΘΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER 1,55
Δύσκολα θα «στραβοπατήσει» ο Ολυμπιακός για δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι…
Ομάδα έδρας αλλά και εκτός έδρας ο μεγάλος θρύλος… θα οπλίσει πολλές φορές τη σκανδάλη απέναντι στην Ξάνθη. Δεν αποκλείεται να έρθει το over και από τα αποδυτήρια…
Ο Ολυμπιακός θα φύγει από τα «Πηγάδια» τουλάχιστον με τρία μπαλάκια στο ρελαντί μετά το στραβοπάτημα από τον Ατρόμητο με 0-0.
Over με απόδοση 1,55 και για τους λάτρεις του ρίσκου 4-6 goal με απόδοση 2,60.

712 ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ (5,5) – ΙΝΤΙΑΝΑ 2 1,75
Κι όμως χάνουν… Ακόμα και η καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ, έχει δικαίωμα μιας κακής βραδιάς, με τους Πέισερς να χάνουν εύκολα στο Φοίνιξ, επιτρέποντας τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλο φετινό παιχνίδι τους (124-100).
Η Ιντιάνα παραμένει η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 89,2 πόντους μέσο όρο και συνεχίζει την περιοδεία της με ρεκόρ 11-3 κόντρα σε αντιπάλους από τη δυτική περιφέρεια.

-Έναν σκόρερ που αξίζει να κυνηγήσουμε είναι ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος δε χρησιμοποιήθηκε στους δύο αγώνες στο ξεκίνημα του 2014 από τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι, όμως την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στην ενδεκάδα της Πάρμα και μαζί στα γκολ. Επιλογή μας και για πρώτος σκόρερ και για anytime στην αναμέτρηση των «παρμέντσι» με την Ουντινέζε στο «Ένιο –Ταρντίνι».


Επιβεβαίωσε για Νότιγχαμ μέσω twitter ο Τζεμπούρ

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter, ο Ραφίκ Τζεμπούρ επιβεβαίωσε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση.

Πριν ακόμα από τις επίσημες ανακοινώσεις, ο Ραφίκ Τζεμπούρ ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Εκεί θα συναντήσει το συμπατριώτη του και πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Τζαμέλ Αμπντούν.
Ο Αλγερινός δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, ενώ ευχαρίστησε την Σίβασπορ για την κατανόηση. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ενθουσιασμένος για τη μετακόμιση στην Αγγλία για μια νέα πρόκληση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Ευχαριστώ τη Σίβασπορ για την κατανόηση!».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe, ο Ολυμπιακός αναμένεται να βάλει στα ταμεία του περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ από το deal, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Τζεμπούρ θα μετακινηθεί με μεταγραφή ή με δανεισμό.

Κάλεσε την Αστυνομία για να μιλήσει στον Φέργκιουσον
Την Αστυνομία του Μάντσεστερ κάλεσε ένας μεθυσμένος οπαδός της Γιουνάιτεντ μετά από τον αποκλεισμό της από τη Σάντερλαντ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ το βράδυ της Τετάρτης (22/1), ζητώντας να μιλήσει στο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδε ακόμη έναν από τους στόχους της για τη φετινή σεζόν να απομακρύνεται, καθώς έμεινε εκτός του τελικού του Λιγκ Καπ, μετά την ήττα που δέχθηκε από τη Σάντερλαντ.
Ο αποκλεισμός των «κόκκινων διαβόλων» έφερε ποικίλες αντιδράσεις στις τάξεις της ομάδας και ως αποτέλεσμα ένας από τους οργισμένους οπαδούς κάλεσε υπό την επήρεια αλκοόλ την Αστυνομία του Μάντσεστερ, ζητώντας να επικοινωνήσει με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Το περιστατικό καταγράφηκε και ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, η οποία μέσω του λογαριασμού της στο facebook πρότεινε στους φίλους της Γιουνάιτεντ την επόμενη φορά να επιχειρήσουν να επικοινωνήσουν απευθείας με το σύλλογο.
Την ίδια ώρα τα σχόλια που αφορούν στα άσχημα εκτελεσμένα πέναλτι των ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ δίνουν και παίρνουν στο twitter, με το αστυνομικό τμήμα του Τσόρλτον να «τιτιβίζει» λίγο μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ: «Μπάλα βρέθηκε στο Τσόρλτον. Οι πρώτες έρευνες αναφέρουν πως ίσως ανήκει στον Φιλ Τζόουνς».
 

Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο

Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

249 ΚΑΤΑΝΙΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2 1,85
Δε θα είναι και τόσο εύκολο το έργο της Φιορεντίνα. Ήδη βρίσκεται στο -5 από τη Νάπολι και δε θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να χάσει κι άλλο έδαφος. Ενδεικτική επιλογή το διπλό, το οποίο θα έπρεπε να πληρώνει αρκετά παραπάνω… Προσωπικά, έχοντας σε μεγαλύτερη υπόληψη τη Φιορεντίνα, θα προτιμήσω το διπλό του 1,85.

124 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΦΟΥΛΑΜ 4-6 GOAL  2,10
Γκολ και θέαμα στο «Εμιρέιτς» και με τη συχνότητα που σκοράρει η Άρσεναλ… δεν αποκλείεται να φέρει το μεγάλο over και μόνη της. Αν και βλέπω να έχει τον τρόπο να βοηθήσει η Φούλαμ στο να γίνει ανοιχτό το ματς.
Θα προτιμήσουμε το over 4-6 goal με απόδοση 2,10.

271 ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 1,90
Έκανε άνω – κάτω την «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα η Βέροια με τη μεγάλη νίκη που σημείωσε στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ με 1-0… Ε και; Σαφώς πιο δεμένη και ανώτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός έχει το πρώτο λόγο. Και με το διπλό σε ελκυστική επιλογή θα το ρισκάρουμε… Διπλό, λοιπόν, στο 1,90.

251 ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΝΑΠΟΛΙ 2 1,60
Τι να πούμε και τι να γράψουμε για τη μεγάλη Νάπολι! Η κλάση της είναι αρκετή για να «καθαρίζει» τέτοια παιχνίδια, όπως φάνηκε άλλωστε και στη Βερόνα. Διπλό, λοιπόν, από εδώ έως το «ΝΤΑΛ ΑΡΑ» με απόδοση 1,60.
Τέλος, για πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι της Μπολόνια με τη Νάπολι θα επιλέξουμε τον Ιγουαΐν, o οποίος από καθαρή ατυχία δε βρήκε δίχτυα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος των «παρτενοπέι» στη Βερόνα.

258 ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  G/G
Εντάξει, μην κοροϊδευόμαστε, η Τσέλσι είναι το φαβορί. Το ξέρει ο κόσμος, το ξέρουν και οι μπουκ. Γι’ αυτό ο άσος άνοιξε τόσο χαμηλά. Από την άλλη, από τη στιγμή που προσωπικά δε θα έπαιζα ποτέ σε ένα τέτοιο ματς τόσο μικρή απόδοση, δεν μπαίνω στη διαδικασία να προτείνω τον άσο. Goal/goal θα έπαιζα πιο εύκολα!

BUNDESLIGA
Την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφει η Μπουντεσλίγκα και μαζί της όσοι ασχολούνται με αυτήν, ένας εκ των οποίων ο υπογράφων.
Οι 18 ομάδες χωρίστηκαν σε 3 κατηγορίες, ανάλογα με το τι διεκδικούν (ευρωπαϊκή έξοδο, μικρομεσαίοι, αποφυγή υποβιβασμού). Αν στην πρώτη τα πράγματα είναι σχετικά «καθαρά», με 7 αντιπάλους να μάχονται για 6 θέσεις, στις άλλες δύο και ειδικά στα όρια μεταξύ τους η εξέλιξη είναι ρευστή. Οι όποιες εκτιμήσεις, βέβαια, εκφράζονται χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταγραφική περίοδος, αλλά δεν έχουμε κάτι που να αλλάζει δραματικά τις ισορροπίες. Μετακομίζουν μεν Λεβαντόφσκι (από Ντόρτμουντ σε Μπάγερν), Σαμ (από Λεβερκούζεν σε Σάλκε), αλλά από το καλοκαίρι και μετά. Στα σκαριά είναι η απόκτηση του μέσου Ντε Μπρούιν από τη Βόλφσμπουργκ (Τσέλσι), ενώ στο στόχαστρο της Άρσεναλ έχει μπει ο ανερχόμενος Ντρέξλερ (Σάλκε). Η μόνη που έχει προβεί σε ουσιαστικές προσθήκες είναι η Μάιντζ, αλλά όχι τρομερά σημαντικές.
ΠΗΓΗ: KING BET

Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο

Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας

119 ΧΑΛ – ΤΣΕΛΣΙ 2 1,45
Εξαιρετική η Τσέλσι, η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και εκτός έδρας έχει δείξει πολύ ανταγωνιστική, ακόμη και σε δύσκολες αναμετρήσεις. Οι αποδόσεις δείχνουν πως θα έχει εύκολο απόγευμα απέναντι στη Χαλ.
Επιλογή… «διπλό» στο 1,45.

124 ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ OVER 1,50
Σαφώς ανώτερη η Έβερτον σε σχέση με τη Νόργουιτς. Ματς με πολλά γκολ… Δε θα ασχοληθούμε με άλλα σημεία, εκτός από ένα. Θα πάμε με το μικρό και σίγουρο Over του 1,50. Τώρα με λίγο ρίσκο παίζει και το 4-6 goal για τους τολμηρούς.

221 ΒΕΡΟΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ 2 1,90
Εντάξει, η Νάπολι είναι ομαδάρα. Ναι, θα την εμπιστευθώ, πόσο μάλλον όταν οι τιμές του διπλού είναι τόσο ψηλές.
Όλα δείχνουν προς το διπλό, λοιπόν. Όσο για το over του 1,55, μπορεί να αποτελέσει «στάνταρ» σε κάποιο δελτιάκι σας… Προσωπικά, επιλέγω μόνο το διπλό με απόδοση 1,90.

224 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2 1,50
Σχετικά καλή ομάδα η Νιουκάστλ. Ομάδα εμπιστοσύνης. Όμως, υπάρχει ένα αλλά… απέναντι στη φιλοξενούμενη ομάδα που θα έχει δύσκολο έργο. Η Μάντσεστερ Σίτι, αν βρεθεί στη μέρα της, έχει με το καλημέρα το αποτέλεσμα.
Απέναντι στη Νιουκάστλ δε θα δείξει έλεος! Φαβορί, λοιπόν, το διπλό του 1,50… αλλά και το over του 1,45.

Over στο «Μπεντεγκόντι»
Η Βερόνα συνεχίζει να προκαλεί θαυμασμό με τις εμφανίσεις της, κυρίως εντός έδρας. Το μεσημέρι της Κυριακής υποδέχεται τη Νάπολι σε ένα ακόμη σημαντικό τεστ για τις φετινές δυνατότητές της. Βλέποντας τις φετινές επιδόσεις των δύο ομάδων, θεωρώ ότι το over δύσκολα θα σπάσει. Οι «τζιαλομπλού» το έχουν εμφανίσει στους 6 από τους 9 φετινούς αγώνες τους στο «Μπεντεγκόντι». Στους δύο από τους τρεις που έμειναν στο under νίκησαν 2-0, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι δε σκόραραν μόνο σε ένα εντός έδρας ματς, στο ντέρμπι με την Κίεβο.
Αντίστοιχα, η Νάπολι έχει φέρει 5 over στις 8 εκτός έδρας αναμετρήσεις της, όμως και στις τρεις που έμειναν στο under σημειώθηκαν ακριβώς από δύο γκολ. Μοναδικά παιχνίδια στα οποία οι «παρτενοπέι» δεν σκόραραν φέτος μακριά από το «Σαν Πάολο» ήταν στα ντέρμπι με Γιουβέντους και Ρόμα. Θεωρώ ότι οι εξτρέμ της Βερόνα, Ίτουρμπε και Μαρτίνιο, μπορούν να κάνουν… πάρτυ απέναντι στους ακραίους μπακ Μάτζιο και Ρεβεγιέρ, που δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη στα αμυντικά τους καθήκοντα, ενώ είναι μάλλον περιττό να επισημάνω την τρομερή ευχέρεια των «παρτενοπέι» στο σκοράρισμα με την παρουσία των Ιγουαΐν, Mέρτενς, Καγεχόν.

247 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΜΙΛΑΝ 2 1,65
H Mίλαν μπορεί να γίνει ιδιαίτερα αποτελεσματική εκτός έδρας, ωστόσο είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα από τη Σασσουόλο και το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική της απόδοση. Εμείς διπλό στο 1,65.

167 ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΛΜΕΡΙΑ
Η Αθλέτικ λειτουργεί καλύτερα στο «Σαν Μαμές», ψάχνει αντίδραση μετά τις δύο σερί ήττες και, φυσικά, είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Πιθανός άσος, νορμάλ οι χαμηλές αποδόσεις. Τέλος, παίζει δυνατά και το over του 1,55.

201 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 2,15

Τρένο ασταμάτητο η Μπαρτσελόνα…

Όσο και αν είναι μαχητική η Ατλέτικο, η Μπαρτσελόνα φαντάζει και είναι το φαβορί για το διπλό, και με απόδοση στο 2,15. Ποιος δεν θα παίξει τη φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα του Μέσσι και του Νεϊμάρ; Μονόδρομος στο διπλό, λοιπόν, και για τους λάτρεις του γκολ παίζει δυνατά και το over 4-6 goal.