Τρεις διαρρήξεις και δυο απόπειρες σε μία νύκτα στη Χρυσοκελλαριά!

Τρεις διαρρήξεις και δυο απόπειρες σε μία νύκτα στη Χρυσοκελλαριά!

Οι διαρρήκτες ανακάλυψαν και τη… Χρυσοκελλαριά!
 
Της Βίκυς Βετουλάκη
 
Το «άβατο» των κλοπών και των διαρρήξεων έχασε τα ξημερώματα της Τρίτης η Χρυσοκελλαριά, μιας και, όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της περιοχής, δεν είχαν τέτοια κρούσματα. Προχθές, όμως, καταγράφηκαν τρεις διαρρήξεις και δύο απόπειρες σε σπίτια και καταστήματα του χωριού.
 
Σε μια νύχτα
Ειδικότερα, από τις 2.00 τα ξημερώματα έως τις 9.00 το πρωί άγνωστοι παραβίασαν ψησταριά στο χωριό και από την ταμειακή μηχανή αφαίρεσαν 300 ευρώ σε κέρματα και από το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας 45 ευρώ.
Ακολούθως παραβίασαν την κλειδαριά της πόρτας του σπιτιού που βρισκόταν πάνω από το κατάστημα, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι ιδιαίτερο.
Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα σημειώθηκε διάρρηξη στο παντοπωλείο του κ. Βασίλη Αγγελόπουλου, παίρνοντας 40 ευρώ από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και 40 πακέτα τσιγάρων, αξίας περίπου 130 ευρώ.
Επίσης, σε άλλα δύο σπίτια έγινε απόπειρα, χωρίς όμως οι δράστες να καταφέρουν να μπουν.
 
«Μας ανακάλυψαν»
Όπως τόνισε στο «Θάρρος» ο κ. Αγγελόπουλος, είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν τέτοια περιστατικά στο χωριό τους: «Ακόμα και η Αστυνομία μάς είπε ότι το μόνο χωριό που δεν είχαν έρθει είναι η Χρυσοκελλαριά. Τελικά, μας ανακάλυψαν κι εμάς οι κλέφτες. Κατέβηκα το πρωί και βρήκα την πόρτα του μαγαζιού παραβιασμένη».