Έβαλε τέλος στις φήμες για την Περιφέρεια ο Στάθης Αναστασόπουλος

Έβαλε τέλος στις φήμες για την Περιφέρεια ο Στάθης Αναστασόπουλος

Μόνο στη Μεσσήνη υποψήφιος

Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου

Να σταματήσει τη φημολογία που τον φέρει να εγκαταλείπει τη Μεσσήνη, προκειμένου να πολιτευτεί ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ή να είναι υποψήφιος σε άλλη περιοχή, επιχείρησε χθες ο δήμαρχος Μεσσήνης και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, Στάθης Αναστασόπουλος.
Όπως ανέφερε κατηγορηματικά, «για τελευταία φορά, εδώ και αρκετό καιρό, έχω πει ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης και μόνο Μεσσήνης και, φυσικά, οι συνεργάτες μου κι εγώ, με διευρυμένο αυτοδιοικητικό σχήμα, θα διεκδικήσουμε για άλλη μια θητεία την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, προκειμένου να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει».
Σε ερώτηση που του έγινε αν έχει δεχθεί πρόταση από τον πρωθυπουργό να πολιτευτεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και να αφήσει το Δήμο Μεσσήνης, απάντησε αρνητικά και δήλωσε: «Όχι, παραμένω δήμαρχος Μεσσήνης και θέτω εκ νέου υποψηφιότητα για το Δήμο Μεσσήνης».
Πρόσθεσε δε με έμφαση πως «για άλλη μια φορά θα δηλώσω ότι με τους συνεργάτες μου θα διεκδικήσουμε εκ νέου την εμπιστοσύνη των δημοτών μας, διευρύνοντας το ψηφοδέλτιο μας με αυτοδιοικητικά στελέχη άλλων παρατάξεων και χαίρομαι ιδιαίτερα, διότι με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα καταξιωνόμαστε ως αυτοδιοικητική κίνηση. Κι αυτό, γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας, διεκδικώντας την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, προκειμένου να έχουμε άλλη μια θητεία».
Όπως γνωστοποίησε στη συνέχεια, ο συνδυασμός του θα έχει σχεδόν όλα τα στελέχη από το σημερινό συνδυασμό του κ. Σπυρόπουλου, κάποια από τα στελέχη του κ. Τζώρτζη και στελέχη από άλλους πολιτικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου, όπως άφησε να εννοηθεί, του ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της πρόσφατης δημοσκόπησης από την εταιρεία MARC, είπε πως «δείχνει την αποδοχή του έργου της Δημοτικής Αρχής από τους δημότες μας. Από την αρχή της θητείας μας δουλέψαμε σκληρά, νοικοκυρέψαμε το Δήμο και σε διοικητικό και σε οικονομικό επίπεδο. Διεκδικήσαμε και πετύχαμε τη χρηματοδότηση έργων ύψους 38 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, τα οποία τώρα υλοποιούνται, και αντιμετωπίσαμε την καθημερινότητα των δημοτών μας παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες».