Έμπρακτη αλληλεγγύη στους πολίτες της Κεφαλονιάς ζητά ο Σταμάτης Μπεχράκης

Έμπρακτη αλληλεγγύη στους πολίτες της Κεφαλονιάς ζητά ο Σταμάτης Μπεχράκης

Ζητά την άμεση ενεργοποίηση της Δημοτικής Αρχής Καλαμάτας
 
«Τα όσα καταστροφικά συμβαίνουν στο νησί της Κεφαλονιάς τις τελευταίες ημέρες, δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας αφήσουν ανεπηρέαστους. Άλλωστε, είμαστε μια πόλη που έχει δοκιμαστεί σκληρά από τον Εγκέλαδο. Η συμπαράσταση που δεχτήκαμε το Σεπτέμβριο του 1986, από μια σειρά Δήμους της χώρας, δημιούργησαν ένα αξιακό απόθεμα, το οποίο τώρα ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε. Έτσι, ως Δήμος Καλαμάτας, θα πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας στη δοκιμαζόμενη σήμερα Κεφαλονιά».
Αυτά τόνισε χθες ο επικεφαλής του «Δικτύου Ενεργών Πολιτών», Σταμάτης Μπεχράκης, και πρόσθεσε: «Η Δημοτική Αρχή οφείλει να κινητοποιήσει τους πολίτες, αλλά και τις δομές αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει και να δράσει άμεσα. Θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να ενημερωθεί ο κ. δήμαρχος για την κατάσταση στο νησί και να πράξει αναλόγως.
Στη συνεδρίαση, δε, του Δημοτικού Συμβουλίου, μεθαύριο Πέμπτη, θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση και πρόγραμμα με τους τρόπους που θα ενεργήσουμε για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας».
Α.Π.