Ήττα σοκ του Μεσσηνιακού από τον Πανναυπλιακού μέσα στην Καλαμάτα (φωτογραφίες)


Ήττα σοκ υπέστη σήμερα στην έδρα του ο Μεσσηνιακός, για τη 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με τον Πανναυπλιακό να φεύγει θριαμβευτής με σκορ 2-3 από την Καλαμάτα. Καλά στημένοι στο γήπεδο οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους «πράσινους», απαντώντας με αντεπιθέσεις …κομάντος στη φλυαρία. Μόλις στο 8’έκαναν το 0-1 με τον Μουσταφάι και στο 14’ το 0-2 με τον ίδιο παίκτη που εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι. Ήταν ωστόσο μια φάση στην οποία δικαίως διαμαρτύρεται η καλαματιανή πλευρά και ο Κουρεντζής πάνω στον οποίο χρέωσε την (ανύπαρκτη) ανατροπή ο διαιτητής Διώτης (Αιτωλοακαρνανίας).
Ο πολύ μέτριος σήμερα Μεσσηνιακός δεν κατάφερε να «απαντήσει» παρά μόνο στο 56’ έπειτα από δυνατή σέντρα του Μπεγέτη στο 2ο δοκάρι, όπου ο Μπιμπίρης γύρισε τη μπάλα και ο Χελάς υπό πίεση πλάσαρε το 1-2, δίνοντας ελπίδες στην τοπική μας ομάδα, η οποία είδε τις προσπάθειές της να επιβραβεύονται με την ισοφάριση 2-2 στο 66’ με φοβερό διαγώνιο σουτ του Μπεγέτη. Η ολοκλήρωση της ανατροπής όχι μόνο δεν ήρθε ποτέ, αλλά στο 81’ ο Πανναυπλιακός «έκλεψε» ολόκληρο το 3ποντο με ιδανικό συνδυασμό στην καρδιά της περιοχής του Μεσσηνιακού, όπου ο Μουσταφάι άλλαξε διαγώνια τη μπάλα στον Δριμουρά κι εκείνος με εύστοχο πλασέ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κυριακόπουλο.
 
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Νινιός, Δασκαλάκης, Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Τσουκάλης (67’ Μερκούρης), Βιτάλι, Τσουλάκος, Χελάς (80’ Σπανός).
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Κομπόσης, Καπλατζής, Τσανάκης, Θ. Γκολέμης, Ευθυμίου, Καραμάνος, Τσουρδίνης, Διαμάντης (71’ Δριμουράς), Ηλ. Γκολέμης (88’ Φλεβάρης), Μουσταφάι, Παπαμάρκου (56’ Μιχαλόπουλος).

Της Χριστίνας Ελευθεράκη

Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας