Απόψε η κοπή πίτας της “Μαύρης Θύελλας με βραβεύσεις …


Μια ακόμη νότα συσπείρωσης και θετικής διάθεσης θα δώσει η αποψινή εκδήλωση της Καλαμάτας που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 8 μ.μ. στο Belvedere, στη Βέργα. Την αφορμή δίνει η κοπή της πίτας, τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και των παιδικών τμημάτων, ενώ στο πλαίσιό της θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι της Μαύρης Θύελλας, Νίκος Ντονάς, Τάσος Χατζηαγγελής και Βασίλης Γεωργόπουλος (και νυν προπονητής της Εθνικής Νέων), καθώς και ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο Μεσσήνιος κορυφαίος προπονητής για το 2013 της Σούπερ Λίγκας, με βάση (και) την ετήσια ψηφοφορία του ΠΣΑΠ.

«Κληρώνει» σήμερα για Καντούτση

Η τελευταία προπόνηση της Καλαμάτας θα ξεκινήσει σήμερα στις 11.30 το πρωί στο Στάδιο της Παραλίας και είναι σημαντική για τον επιπλέον λόγω του ότι θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Τάσου Καντούτση, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο. Ο προπονητής Μίλτος Γκόφας θα περιμένει τον νεαρό αμυντικό μέχρι την τελευταία στιγμή, ελπίζοντας ότι θα είναι σε θέση να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση στην Κόρινθο, που είναι μια ακόμη κρίσιμη για τη «μάχη» κορυφής της Γ’ Εθνικής στον 4ο Όμιλο, στην οποία η τοπική μας ομάδα έχει μοναδικό στόχο το 3ποντο.
Εκτός από το «ερωτηματικό» Καντούτση, δεν προπονήθηκαν χθες οι Βασίλης Σκαρλάτος και Νίκος Τριανταφυλλάκης, οι οποίοι είναι νοκ άουτ για την Κυριακή, όπως και ο τιμωρημένος Τσιμικλής.

Δηλώσεις Γκόφα, Μαρτίνου

Μετά το τέλος της προπόνησης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αναμέτρηση με την Κόρινθο, ο προπονητής Μίλτος Γκόφας και ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Μαρτίνος.
Μίλτος Γκόφας: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Κόρινθος είναι ένα ιστορικό σωματείο. Στόχος μας είναι να περάσουμε από την έδρα της με θετικό αποτέλεσμα και αυτό είναι η νίκη».

Δημήτρης Μαρτίνος: «Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι. Δουλέψαμε για αυτή την εκτός έδρας αναμέτρηση. Αν κερδίσουμε θα είμαστε κοντά στο στόχο μας. Είναι ένα ματς “κλειδί”».

Στο νοσοκομείο ο Καμπουγέρης

Ο πρώην παράγοντας της Μαύρης Θύελλας και του Ερασιτέχνη της τότε ΠΑΕ, Σωτήρης Καμπουγέρης νοσηλεύεται τα 24ωρα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παραμένει προκειμένου να ρυθμίσουν οι γιατροί την αυξημένη πίεση, αλλά και να ολοκληρώσουν τις εξειδικευμένες εξετάσεις.
Χ.Ε.