Αυτόνομη στις εκλογές, αλλά και με κάποιες συμμαχίες η ΔΗΜ.ΑΡ. στην Πελοπόννησο

Αυτόνομη στις εκλογές,  αλλά και με κάποιες συμμαχίες η ΔΗΜ.ΑΡ. στην Πελοπόννησο

«Μοναχική» πορεία αναμένεται να ακολουθήσει σε γενικές γραμμές αναφορικά με τους υποψηφίους στις Περιφέρειες η ΔΗΜΑΡ. Εξαίρεση αποτελούν οι Περιφέρειες Θεσσαλίας, όπου είναι πιθανόν να στηριχθεί από κοινού υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ και Νοτίου Αιγαίου, όπου, εν μέσω αντιδράσεων, συζητείται το ενδεχόμενο στήριξης του υποψηφίου ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
Αυτό αποτυπώνεται τόσο από τις μέχρι τώρα επιλογές όσο και από αυτές που συζητούνται.
Σε ό,τι αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται ο βουλευτής Γιάννης Πανούσης αρνείται να κατέβει μόνο με τη ΔΗΜΑΡ (σ.σ. ήθελε να τον στηρίξει και ο ΣΥΡΙΖΑ) και η Αγίου Κωνσταντίνου βρίσκεται σε αναζήτηση υποψηφίου, κάτι αρκετά δύσκολο. Ένα όνομα που συζητείται είναι αυτό του Τάσου Αποστολόπουλου, αλλά υπάρχουν στο τραπέζι και ορισμένα άλλα.
Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν οριστικοποιηθεί οι υποψηφιότητες και οι στηρίξεις τόσο στις 13 Περιφέρειες όσο και στους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας.
Εν τω μεταξύ, με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη συναντήθηκε προχθές  το πρωί στην Αθήνα ο Μπάμπης Βακαλόπουλος, γραμματέας Πελοποννήσου, και συζήτησαν  θέματα που αφορούν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην περιοχή μας.
Α.Π.