Γκόφας: “Πυροβολήστε” εμένα …και αιχμές για τη διαιτησία (βίντεο)

Γκόφας: “Πυροβολήστε” εμένα …και αιχμές για τη διαιτησία (βίντεο)

Ο Μίλτος Γκόφας στις δηλώσεις ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και είπε ότι έγιναν πάρα πολλά λάθη από τους ποδοσφαιριστές του τα οποία θα συζητήσει μαζί τους την Δευτέρα. Ζήτησε ηρεμία και αν θέλει κάποιος ας “Πυροβολήσει” τον ίδιο ως υπεύθυνο.
Τέλος άφησε σαφείς αιχμές για τη διαιτησία και τις σχέσεις της Ερμιονίδας με αυτή …
Ο προπονητής της Ερμιονίδας Β. Μπολάνο είπε ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες του που κατάφεραν από 2-0 μπροστά σε 4.000 κόσμο να γυρίσουν το ματς και τόνισε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα.
Ενοχλήθηκε με ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον Ογκουνσότο και εκεί υπήρξε ένταση μεταξύ παράγοντα της ομάδας της Ερμιόνης και του δημοσιογράφου όταν ο πρώτος του έκανε “επίθεση” για την ερώτηση του.
Ο υπεύθυνος της ομάδας της Καλαμάτας Κώστας Γυφτέας έβγαλε έξω τον παράγοντα της Ερμιόνης τονίζοντας ότι δεν είχε καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί.
Επίσης ο κ. Μπολάνο είπε ότι τον ενόχλησαν δηλώσεις των παραγόντων της Καλαμάτας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας χαρακτηρίζοντας τις , προκλητικές αν και όταν ρωτήθηκε δεν …θυμόταν να μας αναφέρει τι εννοεί.
Ο ποδοσφαιριστής της Ερμιόνης Θανάσης Στάικος, που είχε φορέσει και τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας τη σεζόν 2005-06, σημείωσε ότι η ομάδα του είναι μια νέα ομάδα και ότι έγραψε ιστορία σήμερα γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε Ιστορία γράφεις όταν νικάς μεγάλες ομάδες με κόσμο και ιστορία και μια τέτοια είναι η “Μαύρη Θύελλα” ενώ ευχήθηκε στην Καλαμάτα να βρει το δρόμο της γιατί είναι άδικο να αγωνίζεται σε τόσο μικρή κατηγορία.

http://youtu.be/D__6qnVcczU