Δύο Αλβανοί και μια Βουλγάρα κρατούσαν φυλακισμένη και εξέδιδαν 21χρονη στην Καλαμάτα

Δύο Αλβανοί και μια Βουλγάρα κρατούσαν φυλακισμένη και εξέδιδαν 21χρονη στην Καλαμάτα

Εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς σε άθλια κατάσταση

Δουλειά τής έταξε η ομοεθνής φίλη της, αλλά η 21χρονη Βουλγάρα κατέληξε να κρατείται φυλακισμένη σε διαμέρισμα στην οδό Φαρών, να κακοποιείται και να εκδίδεται.
Η Αστυνομία έχει συλλάβει δύο Αλβανούς και τη Βουλγάρα φίλη του θύματος και ήδη έχουν οδηγηθεί στον εισαγγελέα, η δε κακοποιημένη κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ την παρέλαβαν συγγενείς της.

Την κακοποιούσαν
Η 21χρονη Βουλγάρα γνώριζε ως φίλη μια 26χρονη Βουλγάρα, η οποία ζούσε στην Καλαμάτα. Η 26χρονη έπεισε την 21χρονη να έρθει στην Ελλάδα, όπου θα τη φιλοξενούσε και θα της έβρισκε δουλειά.
Πράγματι, τον Ιανουάριο η νεαρή Βουλγάρα έφτασε στην Καλαμάτα και μαζί με τη φίλη της έμειναν σε σπίτι. Στη συνέχεια η 26χρονη έπεισε τη νεαρή να πάνε να μείνουν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Φαρών, όπου διέμενε ο 32χρονος φίλος της με θείο του. Από εκεί και πέρα, όμως, άρχισαν τα βάσανα της νεαρής κοπέλας.
Την κράτησαν περιορισμένη στο διαμέρισμα, αφού της έσπασαν το κινητό τηλέφωνο, αποκόπτοντας την από κάθε επικοινωνία. Παράλληλα, της πήραν τη βουλγαρική της ταυτότητα για να μην μπορεί να φύγει. Επίσης, άρχισαν να την εξαναγκάζουν καθημερινά να συνευρίσκεται σεξουαλικά με άγνωστους άντρες έναντι αμοιβής, την οποία κρατούσαν ολόκληρη.
Όταν δε η 21χρονη αρνούνταν να υποκύψει στις απαιτήσεις τους, τότε την απειλούσαν και τη χτυπούσαν.

Συλλήψεις
Η 21χρονη κατάφερε κάποια στιγμή να πείσει δύο από τους πελάτες να επικοινωνήσει μέσω των τηλεφώνων τους με συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο διαμένει στη Ναύπακτο. Είπε ακριβώς τι έχει συμβεί και η συγγενής της ειδοποίησε την Αστυνομία.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας ξημερώματα της Κυριακής εντόπισαν το διαμέρισμα στην οδό Φαρών, όπου βρήκαν και συνέλαβαν τον 32χρονο Αλβανό, τον 56χρονο θείο του και την 26χρονη Βουλγάρα.
Οι αστυνομικοί βρήκαν την 21χρονη Βουλγάρα χτυπημένη στο πρόσωπο και στο σώμα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ διακομίσθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.
Μέσα στο διαμέρισμα βρήκαν δύο μαχαίρια, με τα οποία οι δράστες απειλούσαν την 21χρονη, το σπασμένο κινητό της κοπέλας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 45 ευρώ. 

Της Βίκυς Βετουλάκη