Ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο της Πολωνίας ο Λούης Τσάτουμας

Ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο της Πολωνίας ο Λούης Τσάτουμας

Τρεις άνδρες, ανάμεσα στους οποίους έχει εξέχουσα θέση ο «δικός μας» Λούης Τσάτουμας και ισάριθμες γυναίκες, αποτελούν την ομάδα που θα συμμετάσχει στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Σόποτ της Πολωνίας (7-9 Μαρτίου).
Η ελληνική αποστολή στελεχώνεται από αθλητές ικανούς να σταθούν με αξιοπρέπεια και να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Σόποτ την Τετάρτη 5 Μαρτίου.

Αναλυτικά οι αθλητές μας
Λούης Τσάτουμας (Μεσσηνιακός ΓΣ) Μήκος 8,23 μ.
Κώστας Φιλιππίδης (Πανελλήνιος) Επί κοντώ 5,83 μ.
Κώστας Δουβαλίδης (ΣΚΑ Δράμας) 60 μ. εμπ. 7.63
Νίκολ Κυριακοπούλου (ΑΓΕ Κάμειρος) Επί κοντώ 4,72 μ.
Τόνια Στεργίου (Κούρος Πάτρας) Υψος 1,91 μ.
Μαρία Γάτου (Ηρακλής) 60 μ. 7.29.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
Τραυματίστηκε η Θεοδωρακοπούλου, 10οι οι παίδες του ΜΓΣ

Ιδιαίτερα άτυχη στάθηκε η Ελένη Θεοδωρακοπούλου, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στα Τρίκαλα. Η Καλαματιανή πρωταθλήτρια που σε συλλογικό επίπεδο αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ υπέστη διάστρεμμα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, χωρίς να καταφέρει να διεκδικήσει κάτι καλό, σε μια διοργάνωση που αποτελεί παραδοσιακά το ξεκίνημά της κάθε χρόνο και έχει συνδυαστεί με κορυφαίες διακρίσεις.
Το «παρών» στους αγώνες που φιλοξενήθηκαν στο αθλητικό κέντρο “Σκαμνιές” στην Πηγή Τρικάλων έδωσε και ο Μεσσηνιακός. Ο 34χρονος Γιάννης Χαμόδρακας κάλυψε την απόσταση των 10 χλμ. σε 34’31’’ καταλαμβάνοντας, ενώ στους παίδες (γεν. 1997) έλαβαν μέρος οι Γιάννης και Γιώργος Καλογερόπουλος και ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος, με τον ΜΓΣ να παίρνει τη 10η θέση στην ομαδική κατάταξη της κατηγορίας.
Τέλος, ο Μανιάτης Νικόδημος Νικολακέας συμμετείχε στο 2ο γκρουπ των ανδρών, εκπροσωπώντας τον ΓΣ «Ελευθέριος Βενιζέλος».