Ευτυχής μπαμπάς για πρώτη φορά ο Παπασταθόπουλος

Ευτυχής μπαμπάς για πρώτη φορά ο Παπασταθόπουλος

«Ο Πάπα μπορεί πλέον να ονομάζεται και επίσημα Papa. Έγινε πατέρας» ήταν το σχόλιο του προπονητή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος πληροφορήθηκε, για τη γέννηση της κορούλας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.
Ο Καλαματιανός διεθνής αμυντικός της γερμανικής ομάδας απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με τη σύζυγό του, διατηρώντας μια συνεπή στάση ζωής, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Εθνοσπόρ λίγο πριν τα Χριστούγεννα και «ταιριάζει γάντι» στην περίσταση: «Ποτέ δεν δημοσιοποίησα την προσωπική μου ζωή και ούτε το προκάλεσα. Δεν είμαι σταρ. Ποτέ δεν με κυνήγησαν τα ΜΜΕ και ούτε το επεδίωξα», στην οποία και είχε «αποκαλύψει» ότι:
“Με τη σύντροφό μου, Ξανθή, περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Είναι κοριτσάκι. Μ’ έχει αλλάξει ήδη ο ερχομός ενός παιδιού. Τα λόγια περιττεύουν. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα που νιώθω.
Αυτό που θέλω να μάθει το παιδί μου είναι να παραμένει ταπεινό ό,τι και αν καταφέρει στη ζωή του, όσο ψηλά και να φτάσει, όσο πλούσιο και αν γίνει. Να μάθει να βοηθά αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη»!
Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε το νέο μέλος της οικογένειας Παπασταθόπουλου να είναι ευτυχισμένο και καλότυχο!