Η Ζέτα Μακρυπούλια στη Μάνη με τη RAXEVSKY


Οι ομορφιές της Μάνης θα προβληθούν στο περιοδικό της εταιρείας RAXEVSKY, μιας και η περιοχή αποφασίστηκε από τη συγκεκριμένη ελληνική εταιρεία να είναι ο χώρος που θα γίνουν οι φωτογραφήσεις της για την άνοιξη, με μοντέλο τη Ζέτα Μακρυπούλια.
Το θέμα συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Μάνης, αφού έπρεπε να δοθεί άδεια κοινόχρηστου χώρου για φωτογράφηση. Οι λήψεις θα γίνουν στο διάστημα από 16 έως και 18 Φεβρουαρίου και στην περιοχή θα βρεθεί μια ομάδα 10 ατόμων. Έτσι, όπως αποφασίστηκε, θα γίνει φωτογράφηση και κινηματογράφηση στα εξής σημεία: Ανοικτό θέατρο Μάνης- Καμπινάρι, παραλίες Φονέα, Δελφίνια, Καλόγρια και Στούπα, Άγιο Νικόλαο, Παλαιά Καρδαμύλη, Καταφύγιο Αγίου Δημητρίου και Θαλάμες.
Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Β. Κυβέλος, η ελληνική εταιρεία RAXEVSKY έχει 55 καταστήματα στην Ελλάδα και καταστήματα σε Κύπρο, Βουλγαρία και Αυστραλία. Το βασικό σχέδιο προώθησης και προβολής της εταιρείας τα τελευταία 10 χρόνια έχει τίτλο: «Ένα ταξίδι στη μόδα, κάθε collection και ένας νέος… προορισμός».
Κάθε σεζόν η RAXEVSKY ταξιδεύει σε διαφορετικά μέρη του κόσμου σε ξεχωριστούς πολιτισμούς και φωτογραφίζει την εκάστοτε collection. Με κεντρικό πρόσωπο τη Ζέτα Μακρυπούλια έχουν παρουσιαστεί οι δημιουργίες της σε Αγία Πετρούπολη, Κούβα, Αργεντινή, Μαυρίκιο, Τόκιο, Αίγυπτο, Πεκίνο, Μαλδίβες, Περού, Μπαλί, Βαλτικές χώρες, τα νησιά Μπόρα-Μπόρα, Νέα Υόρκη, Παρίσι, Σεϋχέλλες, και τα τρία τελευταία χρόνια σε Καρπενήσι, Ιωάννινα και Κρήτη, για ευνόητους λόγους στήριξης στη χώρα μας.
Τα συγκεκριμένα ταξίδια, εκτός από τα ρούχα, προβάλλουν και τον εκάστοτε προορισμό και χρειάζονται τη στήριξη οργανισμών τουρισμού και τοπικών φορέων των χωρών ή των πόλεων που επισκέπτονται.
Βασικό όχημα της προβολής είναι το ομώνυμο περιοδικό που τυπώνεται σε 60.000 τεμάχια και διανέμεται από το δίκτυο της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και η ιστοσελίδα της.
Χ.Χ.