Η Καλαμάτα δεν ξεχνά…


Ορισμένα πράγματα δεν έχουν χαθεί από τον ολετήρα της κρίσης. Ο λόγος για την αλληλεγγύη που δείχνουν διάφορα σωματεία, φορείς και φυσικά πρόσωπα στους πολίτες της ταλαιπωρημένης, τις τελευταίες εβδομάδες από το χορό των Ρίχτερ, Κεφαλλονιάς. 
Έτσι, την Κυριακή προβλέπεται να μεταφερθεί στο νησί η βοήθεια που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν πολλοί τοπικοί φορείς για την υποστήριξη των σεισμοπαθών. Τα πράγματα για τους πληγέντες συγκεντρώνονται στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας και σε άλλα σημεία, όπως στη ΔΕΥΑΚ, η διοίκηση της οποίας ανέλαβε και το κόστος για τη μεταφορά στην Κεφαλλονιά. 
Μέχρι το Σάββατο το απόγευμα το Εργατικό Κέντρο, το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ, ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων, ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καλαμάτας και άλλα Σωματεία θα συνεχίσουν να παραλαμβάνουν τη βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος. 
Ο δε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων, Χρήστος Κορομηλάς, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ, Παναγιώτης Κουφαλάκος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων θα φύγουν νωρίς το πρωί της Κυριακής με τη βοήθεια που έχει συγκεντρωθεί για την Κεφαλλονιά. Όλα τα πράγματα θα παραδοθούν στο εκεί Εργατικό Κέντρο, το οποίο και θα τα διανείμει στους έχοντες ανάγκη. 
Α.Π.