Ικανοποίηση για το πέρασμα από τη Βάρδα – Ανησυχία για Καντούτση

Ικανοποίηση για το πέρασμα από τη Βάρδα – Ανησυχία για Καντούτση

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Έκδηλη η ικανοποίηση στις τάξεις των ανθρώπων της Μαύρης Θύελλας από την κατάκτηση του τριπόντου στο παιχνίδι της Βουπρασίας, αποτέλεσμα το οποίο διατηρεί την Καλαμάτα με πολλές ελπίδες στο κυνήγι της πρωτιάς. Μπορεί η ομάδα να μην απέδωσε σπουδαίο ποδόσφαιρο, όμως πήρε το ζητούμενο, που στην προκειμένη είναι οι βαθμοί. Άλλωστε η Βάρδα έχει αποδείξει πόσο σκληρή είναι στην έδρα της και το ότι το συγκρότημα του Γκόφα πέρασε αλώβητο από εκεί, ήταν λογικό να φέρει χαμόγελα ικανοποίησης.
Το δεύτερο στοιχείο που έκανε τους ανθρώπους της Καλαμάτας να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση είχε να κάνει με την παρουσία των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας. Όλοι τους, τόσο οι Λιόλιος, Μαρτίνος, που είχαν ούτως ή άλλως πάρει παραστάσεις, όσο και ο Σκόνδρας που πήρε χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά, έδειξαν πόσο πολύ μπορούν να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται, γεμίζοντας με ποιότητα το ούτως ή άλλως εξαιρετικό ρόστερ της ομάδας.
Το μοναδικό στοιχείο που χάλασε την ιδανική ατμόσφαιρα, είχε να κάνει με τον τραυματισμό του Τάσου Καντούτση κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο, όμως έβγαλε το ματς, έχοντας, είναι η αλήθεια, έντονες ενοχλήσεις στο μηνίσκο. Θα υποβληθεί, πιθανότατα σήμερα σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος και το εάν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το ερχόμενο παιχνίδι στην Κόρινθο.
Η προετοιμασία για την πολύ δύσκολη αναμέτρηση που ακολουθεί ξεκινά αύριο – το χθεσινό πρόγραμμα είχε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν στη Βάρδα και ποιο έντονους ρυθμούς για τους υπόλοιπους, ενώ το σημερινό έχει κυρίως ξεκούραση – οπότε και θα φανεί ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι έτοιμοι για το ματς στον Ισθμό. Σίγουρα δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τσιμικλής, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Σκαρλάτου, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας, και αρκετά πιθανή η επιστροφή του Μπορίς Οντβόνγκ, μιας και καλύπτει μέρα με τη μέρα το χαμένο έδαφος.