Και ο Τσιρίλο στη διάθεση Γκόφα – Σήμερα τα σπουδαία για Καντούτση

Και ο Τσιρίλο στη διάθεση Γκόφα – Σήμερα τα σπουδαία για Καντούτση

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Του Νίκου Μπαλόπουλου
Μετά τον Μπόρις Οντβόνγκ, και ο Σιμόνε Τσιρίλο επέστρεψε στην ομάδα της Καλαμάτας αναστρέφοντας τα δεδομένα και τα σενάρια που είχαν προκύψει μετά την αποχώρησή του για την Ιταλία. Ο νεαρός μέσος που είχε φύγει, μαζί με τον Οντβόνγκ, λόγω της μη συμμετοχής του στις υποχρεώσεις της ομάδας, δεν βρήκε σύμφωνα με πληροφορίες σωματείο για να συνεχίσει την καριέρα του και η επιστροφή φαίνεται πως αποτέλεσε τη μόνη λύση. Σε αντίθεση με τον Οντβόνγκ, τον οποίο θ’ αποζημιώνει πλέον η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας, ο Τσιρίλο θα εξακολουθήσει να εισπράττει χρήματα από τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν, στοιχείο που αν μη τι άλλο φανερώνει ότι στην Καλαμάτα δεν καίγονταν για την επιστροφή του. Όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι πως ο κ. Γκόφας, που είχε δείξει είναι η αλήθεια με σαφή τρόπο ότι δεν υπολογίζει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, θα έχει μία ακόμη λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Από κει και πέρα, μπορεί η χθεσινή μέρα να περιελάμβανε το καθιερωμένο ρεπό, όμως και πάλι πολλοί ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο ακολουθώντας
ειδικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του Ευτύχη Τασιόπουλου. Ο λόγος για τους Μπελεβέτη, Σοφό, Λιόλιο, Μαρτίνο, Σκόνδρα, Οντβόνγκ, Γεωργακόπουλο, Τσιμικλή, Βασιλόπουλο, Πούτση, Τριανταφυλλάκη, Κακαλή, Κουρούπη και Κουντάνη, αλλά και τους Κωνσταντακόπουλο, Ριγανά, που ακολούθησαν το πρόγραμμα που τους είχε δώσει ο Σωκράτης Τσιμικλής.

Σήμερα τα σπουδαία για Καντούτση
Όσον αφορά την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής στην Κόρινθο, αυτή ξεκινά σήμερα με τον κ. Γκόφα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Τσιμικλή, αλλά και του Βασίλη Σκαρλάτου, που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας. Τα σπουδαία για τον Τάσο Καντούτση θα προκύψουν σήμερα, οπότε και θα γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος στο μηνίσκο, μέσω των αποτελεσμάτων της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε πριν λίγες ώρες.
Ν’ αναφέρουμε κλείνοντας ότι το ματς στην Κόρινθο δεν θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο, αλλά στο γήπεδο του συνοικισμού, κάτι που ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό, καθώς η διοίκηση του Συλλόγου του Ισθμού είχε αναφέρει στις αρμόδιες αρχές τη μετακίνησή της στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις για τους αγώνες του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Εκδρομή στην Κόρινθο διοργανώνει το “Bulldogs Club”

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων – οπαδών Καλαμάτας «Bulldogs Club” διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στην Κόρινθο για τον αγώνα της Μαύρης Θύελλας με την τοπική ομάδα.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει μεταξύ άλλων… «Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να ενισχύσουμε την προσπάθεια της Μαύρης Θύελλας.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του Συνδέσμου στο ιστορικό κέντρο (Παπλωματάδικα) δίπλα από το Bar Bar καθημερινά από τις 8.00 μ.μ. μέχρι τις 12.00 μ. και στο κατάστημα «Art Music” Αρτέμιδος 108, ώρες καταστημάτων. Τιμή συμμετοχής 7 ευρώ.
Υ.Γ.1. Κυκλοφόρησαν και διατίθενται τα κασκόλ του Συνδέσμου και της ομάδας σε τιμή 10 ευρώ.
Υ.Γ. 2. Από τα παραπάνω σημεία μπορείτε να προμηθευτείτε και προσκλήσεις για την κοπή της πίτας το Σάββατο 8/2 της Μαύρης Θύελλας».