Κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο, αλλά «λύγισαν» στις λεπτομέρειες τα κορίτσια του Ακρίτα (φωτογραφίες)

Κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο, αλλά «λύγισαν» στις λεπτομέρειες τα κορίτσια του Ακρίτα (φωτογραφίες)

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ-ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΧΘΕΣΙΝΗ
 
Το όνομα του πρωτοπόρου ΓΣ Ηλιούπολης όχι μόνο δεν φόβισε, αλλά έβγαλε τον καλύτερο εαυτό στα κορίτσια του Ακρίτα που αδικούνται κατάφορα από το τελικό αποτέλεσμα και την ήττα με 1-3. Το χθεσινό ματς στο Κλειστό της Παραλίας για το 2ο Όμιλο της Α2 βόλεϊ γυναικών παρακολούθησαν πολυάριθμοι φίλαθλοι, οι οποίοι απόλαυσαν θέαμα υψηλού επιπέδου και μοναδικές συγκινήσεις.
Η καλαματιανή ομάδα είχε ονειρεμένο ξεκίνημα, αιφνιδιάζοντας την προβεβλημένη αντίπαλό της, την οποία άφησε στους 15 πόντους στο 1ο σετ! Η εμπειρία των παικτριών της Ηλιούπολης έκρινε υπέρ των φιλοξενουμένων τα δύο επόμενα σετ, με το 2ο 20-25 και το 3ο ακόμη πιο οριακά 23-25. Στο 4ο σετ έσπασαν καρδιές, με τον Ακρίτα να αντιστέκεται σθεναρά, αλλά να λυγίζει τελικά με 27-29 και την Ηλιούπολη να φεύγει από την Καλαμάτα με το 3ποντο και βαθιά ανακούφιση.
Ο Ακρίτας συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, δίνοντας μάχη παραμονής στην κατηγορία, ωστόσο η χθεσινή εμφάνιση αποτελεί μεγάλη παρακαταθήκη, όπως τη χαρακτηρίζει και ο προπονητής Κώστας Κουτράκης, και μπορεί να δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση στις παίκτριες της τοπικής μας ομάδας, οι οποίες έχουν πάντως μπροστά τους έναν πολύ δύσκολο αγώνα στη Λάρισα με την ΕΑΛ, πριν ξεκινήσει πιο βατό πρόγραμμα, όπου μπορούν να συγκεντρώσουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να παραμείνουν στην Α2, όπου αξίζουν να βρίσκονται.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Κώστας Κουτράκης-Μαίρη Τσιριμπή): Πανταζοπούλου, Χάσκου, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Βυθούλκα, Αρτεμίου (λ), Σαμπάτη (λ), Αθανασοπούλου
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Λυκογιάννη): Μαρκοπούλου, Νικολαΐδη, Μπούκα, Ξένου, Σιώρη, Θώδη, Σημαντήρη (λ), Μύριλα (λ), Ευθυμιοπούλου, Κούρδογλου, Λάππα.