Μεσσηνιακός: Μόνο νίκη σήμερα με Μεσολόγγι

Μεσσηνιακός: Μόνο νίκη σήμερα με Μεσολόγγι

Στην Καλαμάτα ανοίγει σήμερα η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και του 4ου Ομίλου, με τον Μεσσηνιακό να υποδέχεται στις 3 μ.μ. στο γήπεδό του, την ΑΕ Μεσολογγίου. Οι «πράσινοι» ευελπιστούν ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα και τον καθορισμό της τιμής εισιτηρίων στα 5 ευρώ, παροτρύνοντας με την έντονη παρουσία του την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για την κατάκτηση της νίκης.
Ο προπονητής, Δημήτρης Τσάκωνας, έχει τη σπάνια ευκαιρία να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν καθόλου αγωνιστικά προβλήματα (με εξαίρεση το νεαρό Κοικούτση), με τον Σταύρο Τσουλάκο μάλιστα να επιστρέφει (εξέτισε την ποινή του) σε σχέση με το προηγούμενο άτυχο ματς στη Μανωλάδα.
«Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και είναι πολύ θετικό ότι δεν υπάρχουν καθόλου απουσίες, ενώ και το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε να γίνουν προσθετικές κινήσεις διατήρησε τη συνοχή.
Υπολογίζουμε και σεβόμαστε το Μεσολόγγι, αλλά τέτοια παιχνίδια στην έδρα μας πρέπει να τα παίρνουμε για να διατηρηθούμε ψηλά στη βαθμολογία, ώστε να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία» τόνισε σε δηλώσεις του στο «Θ» ο Δημήτρης Τσάκωνας.