Με Καλαντζή και κόσμο στην Άρτα η Καλαμάτα

Με Καλαντζή και κόσμο στην  Άρτα η Καλαμάτα

Με προπόνηση στο γήπεδο της Σπερχογείας ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της η ομάδα της Καλαμάτας, εν όψει του δύσκολου Σαββατιάτικου αγώνα στην Άρτα με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης. Τα νέα που προέκυψαν από τη χθεσινή ημέρα ήταν ευχάριστα, καθώς ενσωματώθηκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Χρήστος Καλαντζής, που δείχνει να ξεπερνά πλήρως τον πρόσφατο τραυματισμό του. Το ίδιο θα λέγαμε ότι ισχύει και για τις περιπτώσεις των Σκαρλάτου και Λιόλιου, οι οποίοι ακολούθησαν μεν πρόγραμμα θεραπείας με τον φυσιοθεραπευτή Λεωνίδα Παπανικολάου, ωστόσο από σήμερα είναι πολύ πιθανόν να τεθούν στη διάθεση του Μίλτου Γκόφα. Ο έμπειρος τεχνικός δε θα έχει στα πλάνα του τους τιμωρημένους Τσιμικλή και Καλογερόπουλο, όπως επίσης και τον Τριανταφυλλάκη – ένα πρόβλημα στον δικέφαλο θα τον αφήσει εκτός και αυτή την εβδομάδα – όμως υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις και παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, ικανοί να καλύψουν κάθε απουσία.
Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα, με προπόνηση πιθανότατα στη Σπερχογεία, ωστόσο θα κριθεί και από τις καιρικές συνθήκες, και θα «βαδίσει» μέχρι και την Πέμπτη, καθώς την Παρασκευή νωρίς το πρωί η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την πόλη Άρτας.
Στο πλευρό της, σ’ αυτό το κρίσιμο  παιχνίδι, που αποτελεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της Μαύρης Θύελλας, η ομάδα της Καλαμάτας θα έχει γι’ ακόμη μία φορά το δυνατό της χαρτί, που δεν είναι άλλο από τον φίλαθλο κόσμο της. Ο Σύνδεσμος φιλάθλων – οπαδών «Bulldogs Club” διοργανώνει εκδρομή το Σάββατο για την Άρτα, και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καθημερινά (9.00 μ.μ. – 12.00 μ.μ.) στα γραφεία του Συνδέσμου στο ιστορικό κέντρο.
Ν. Μπ.