Με πρωταγωνιστή τον Αλέκο Καραχάλιο η Καλαμάτα πέρασε από τη Βάρδα!

Με πρωταγωνιστή τον Αλέκο Καραχάλιο η Καλαμάτα πέρασε από τη Βάρδα!

Με ένα τέρμα που σημειώθηκε νωρίς στην αναμέτρηση , και συγκεκριμένα στο 5ο λεπτό ,με απευθείας εκτέλεση φαουλ από τον Αλέκο Καραχάλιο , η Καλαμάτα πέρασε νικηφόρα και από την Βάρδα. 

Το γκολ αυτό του μέσου της Καλαμάτας ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην τοπική μας ομάδα με 0-1 ! 

Με αυτή της τη νίκη η Μαύρη Θύελλα συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή ενώ έκανε το πρώτο βήμα σε μια σειρά πολύ δύσκολων αγώνων που ακολουθούν. 

Η Καλαμάτα είχε και δυο δοκάρια στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και θα μπορούσε να καθαρίσει πιο εύκολα την αναμέτρηση ,με τους Σκόνδρα και Αθανασόπουλο , ενώ στις καθυστερήσεις δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι με τον Ντεντόπουλο !! 

Με νίκες συνέχισαν και η Α.Ε. Καραϊσκάκης και η Ερμιονίδα και έτσι δεν άλλαξε κάτι στην κορυφή. 

Πλέον το μυαλό του Μίλτου Γκόφα και των  παικτών  είναι στο πολύ δύσκολο Κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Κόρινθο! 


Τελικό αποτέλεσμα στη Βάρδα ΠΑΟ Βάρδας – Καλαμάτα 0-1 !

Μεγάλη ευκαιρία για τη Βάρδα που είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ , στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης 

5 λεπτά ακόμα στο παιχνίδι στη Βάρδα …

Δύο μεγάλες ευκαιρίες για την Καλαμάτα στο ’80ο λεπτό .Σούτ του Σκόνδρα βρήκε το δοκάρι ενώ ένα λεπτό μετά σουτ του Βασίλη Αθανασόπουλου βρήκε επίσης το δοκάρι .

‘Όσο ο χρόνος κυλά η Βάρδα πιέζει όλο και πιο πολύ την Καλαμάτα, τελικά η Ερμιονίδα κατάφερε να σκοράρει, αν τα αποτελέσματα παραμείνουν έτσι τίποτα δεν θα αλλάξει στην πρώτη τριάδα στον όμιλο της Καλαμάτας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και η Καλαμάτα δείχνει να ελέγχει το παιχνίδι, σχετικά με τους άλλους αγώνες ο Καραϊσκάκης νικά 0-1 μέσα στο Ναύπλιο ενώ η Ερμιονίδα έχει κολλήσει στο 0-0 στα Σαγείκα, μία έδρα που δύσκολα κάποιος καταφέρνει να κερδίσει μέχρι σήμερα.

Η Καλαμάτα καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση φάουλ του Καραχάλιου
 
Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ 0-1
 
 
Μέσα σε βροχερό κλίμα η Καλαμάτα αντιμετωπίζει τη Βάρδα, παρά την απαγόρευση μετακίνησης δεν είναι λίγοι οι φίλοι της Καλαμάτας που και σήμερα είναι δίπλα στη Μαύρη Θύελλα

Σε μερικά λεπτά ξεκινά το παιχνίδι που θα φέρει την Καλαμάτα πιο κοντά στη Β’ Εθνική αν καταφέρει να φύγει με το τρίποντο από τη Βάρδα.
Να θυμίσουμε ότι η Καλαμάτα βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς από τον πρώτο Καραϊσκάκη.
Το Θάρρος θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη του αγώνα.


Ένα από τα πλέον καθοριστικά παιχνίδια στην προσπάθεια αναρρίχησης της Μαύρης Θύελλας στην κορυφή, είναι το σημερινό στη Βάρδα κόντρα στο ομώνυμο σωματείο, και το στοιχείο αυτό το γνωρίζουν άπαντες στις τάξεις της ομάδας της Καλαμάτας. Ο Μίλτος Γκόφας το έκανε σαφές στους παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και ακόμη περισσότερο χθες στο κλείσιμο της προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Ο έμπειρος τεχνικός έριξε βάρος στο ψυχολογικό κομμάτι, όμως στάθηκε ιδιαίτερα στο αγωνιστικό, και ακόμη περισσότερο στις στημένες φάσεις, όπου φαίνεται ότι η Βάρδα είναι αρκετά επικίνδυνη.
Μπορεί να μην έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Μπορίς Οντβόνγκ, που έμεινε εκτός αποστολής όπως άλλωστε και οι Τσιμικλής, Σκαρλάτος, Τριανταφυλλάκης, Κουρούπης, Κακαλής, Οδεμισιώτης, όμως πλέον με τις μεταγραφές που έγιναν η Καλαμάτα έχει πληθώρα ποιοτικών παικτών ικανών να κάνουν ακόμη και τη διαφορά. Ο Μίλτος Γκόφας μάλιστα είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα και τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του χειμώνα, προχωρώντας στις ανάλογες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα, που θα αποτελείται πιθανότατα από τους Ριγανά, Καντούτση, Κωνσταντόπουλο, Λιόλιο, Τσόπελα, Μαρτίνο, Σκόνδρα, Ζαχαρόπουλο, Καλαντζή, Καραχάλιο, και έναν εκ των Πούτση, Ηλιόπουλο.
Η αποστολή συμπληρώνεται ακόμη από τους Κολοβούρη, Αθανασόπουλο, Γεωργακόπουλο, Κουντάνη, Σοφό, Μπελεβέτη, Βασιλόπουλο.
 
Στο πλευρό της ομάδας ο κόσμος
Απαγορεύτηκε μεν η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Μαύρης Θύελλας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η Καλαμάτα δε θα έχει στο πλευρό της τον 12ο παίκτη της. Αρκετοί φίλαθλοι θα μεταβούν μεμονωμένα με τα αυτοκίνητά τους στη Βάρδα, δείχνοντας έτοιμοι να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια των παικτών του Γκόφα.
 
Κόβει την πίτα το επόμενο Σάββατο
Εν τω μεταξύ, όπως έγινε χθες γνωστό, το ερχόμενο Σάββατο κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Μαύρη Θύελλα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο “Belvedere” στη Βέργα. Κατά τη διάρκεια της  θα γίνουν βραβεύσεις ανθρώπων που έχουν προσφέρει στην Καλαμάτα και στο ποδόσφαιρο, ενώ θα υπάρχει πλούσιος μπουφές.
Η είσοδος είναι 10 ευρώ.