Με σούπερ Β. Φωτεινάκη, ο Δ.Σ. Καλαμάτας διέλυσε με 5-2 τους Δικηγόρους Πειραιά (φωτογραφίες)


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Φωτεινάκη, που πέτυχε «καρρέ» γκολ, η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-2 της ομάδας των Δικηγόρων Πειραιά, σε ματς που διεξήχθη χθες στο Δημοτικό Γήπεδο Σπερχογείας «Πέτρος Γεωργανάς» και ήταν για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου του 30ού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων.
Η ομάδα του Δ.Σ. Καλαμάτας ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική, φθάνοντας στη μεγάλη νίκη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Δικηγόρων Πειραιά αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, αλλά ορισμένα αμυντικά λάθη, έγιναν γκολ που έφεραν την ήττα με βαρύ σκορ.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
14΄ ο Χαράλαμπος Γαλανάκης πλασέ στο κάθετο δοκάρι.
20΄ ο Παναγιώτης Πολίμος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι, ο Θανάσης Καρμοιράντζος πήρε το ριμπάουντ, έκανε το γύρισμα, ο Αργύρης Τσιγάρος δυνατό σουτ, ο Αθανάσιος Καρβέλης απέκρουσε και ο Βασίλης Φωτεινάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ.
23΄ ο Παναγιώτης Πολίμος εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιώργος Γεωργακόπουλος με φοβερή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, διαμόρφωσε το 2-0.
30΄ ο Χαράλαμπος Γαλανάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Γιώργο Αλεξόπουλο, και ο διαιτητής Βασίλης Σακκάς έδωσε το πέναλτι, προκαλώντας διαμαρτυρίες από πλευράς Δ.Σ. Καλαμάτας. Το εκτέλεσε ο Νίκος Αλεξόπουλος και ο Κώστας Αθανασόπουλος απέκρουσε.
31΄ο Πάνος Σπυριδαντωνάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Γιάννης Ράπτης με ωραίο πλασέ μείωσε σε 2-1.
37΄ο Χαράλαμπος Γαλανάκης γύρισμα, ο τερματοφύλακας Κώστας Αθανασόπουλος δεν κατάφερε ν’ αποκρούσει, η μπάλα έφτασε στον αφρούρητο Νίκο Αλεξόπουλο, που με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.
43΄ο Θανάσης Καρμοιράντζος ωραία σέντρα, η άμυνα των Δικηγόρων Πειραιά «κόλλησε», ο Βασίλης Φωτεινάκης με πλασέ έκανε το 3-2 και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του.
53΄ο Θανάσης Καρμοιράντζος ωραία ατομική προσπάθεια και γύρισμα, ο Στράτος Καλαντζής πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ προ του Βασίλη Φωτεινάκη.
67΄ο Γιώργος Πατρινός σέντρα, ο Δημήτρης Σιβιλιάς κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής μόλις άουτ.
74΄ο Αργύρης Τσιγάρος μπαλιά στον Βασίλη Φωτεινάκη, που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αναστάσιο Κόλλα και ο διαιτητής Βασίλης Σακκάς έδωσε το πέναλτι, το εκτέλεσε ο Φωτεινάκης πετυχαίνοντας το 4-2.
87΄ο Θανάσης Καρμοιράντζος φοβερή ατομική προσπάθεια και σέντρα, ο Βασίλης Φωτεινάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 5-2.
Τον αγώνα «σφύριξε» ο Βασίλης Σακκάς, που είχε βοηθούς τις Αγγελική Παυλοπούλου και Ανδριανή Τσέλο.
Κίτρινη κάρτα είδαν οι Μιχαλόπουλος (Δ.Σ. Καλαμάτας), Ιωσηφίδης και Καλατζής (Δικηγόροι Πειραιά).
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Τζίμης Αναστασόπουλος): Αθανασόπουλος, Πετρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Δρακόπουλος, Γ. Αλεξόπουλος, Γεωργακόπουλος, Καρμοιράντζος, Πολίμος, Φωτεινάκης, Τσιγάρος, Νικολακέας (αρχική ενδεκάδα), Γιαννακόπουλος, Μάρκου, Ξυδέας, Χούλιαρης.
Στον πάγκο ήταν οι Ορφανός, Καράμπελας, Σκούλικας.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΕΙΡΑΙΑ (Γιώργος Βέργος): Καρβέλης, Σταθάκος, Σιβίλιας, Κολλάς, Ν.Αλεξόπουλος, Καλαντζής, Φώτσης, Σπυριδαντωνάκης, Ράπτης, Γαλανάκης, Ιωσηφίδης (αρχική ενδεκάδα), Πατρινιός, Τζωρτζίδης, Σιρίλιας, Παναγόπουλος, Κορίτσας, Καπρέλης, Ντόγκας.

  • Γιατρός αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Μιχαήλ.
  • Το ματς παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστας Μαργέλης αλλά και αρκετοί δικηγόροι.
  • Στο Δημοτικό Γήπεδο Σπερχογείας «Πέτρος Γεωργανάς» διακρίναμε και τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας του Δ.Σ. Καλαμάτας, Λεωνίδα Μούργο.