Με τεράστιο ενδιαφέρον σήμερα οι εκλογές στην ΕΠΣ Μεσσηνίας

Με τεράστιο ενδιαφέρον σήμερα οι εκλογές στην ΕΠΣ Μεσσηνίας

Στο αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος του Διοικητηρίου θα χτυπά σήμερα η καρδιά του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, καθώς στις 6 μ.μ. θα ξεκινήσει εκεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΜ και θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, που δεν …ξέρουμε εκ των προτέρων το νικητή, καθώς αντίπαλο δέος στον Αριστείδη Σταθόπουλο, ο οποίος για περισσότερο από τρεις δεκαετίες κυριαρχεί στα ποδοσφαιρικά πράγματα του νομού, αποτελεί η Κίνηση Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Επικεφαλής της τελευταίας είναι ο Τάκης Βασιλόπουλος, έχοντας συσπειρώσει όλες τις «φωνές» που ζητούν αλλαγή απέναντι στην προσωποπαγή διοίκηση του κ. Σταθόπουλου που από την πλευρά του θα στηριχθεί κυρίως σε γνώριμα πρόσωπα, με μεγάλη ή μικρότερη θητεία στο ΔΣ της Ένωσης.
Δικαίωμα ψήφου έχουν 73 σωματεία, που θα εκπροσωπηθούν με αντιπροσώπους που έχουν αναδείξει μέσω εσωτερικών διεργασιών και οι οποίοι θα κληθούν να «σταυρώσουν» -βάση καταστατικού της ΕΠΣΜ- ακριβώς 11 υποψηφίους από τους 25 που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες των δύο «στρατοπέδων» 13 από τους υποψηφίους είναι υπέρ της Κίνησης Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, υπάρχει ένας ανεξάρτητος, αλλά φίλα προσκείμενος σε αυτή, ενώ …11άδα «κατεβάζει» ο Αριστείδης Σταθόπουλος.
Ειδικότερα, ο τελευταίος έχει στο πλευρό του τους: Άγγελο Γεωργόπουλο, Κώστα Κανελλόπουλο, Νίκο Λιόγα, Σωτήρη Μιχαλόπουλο, Λεωνίδα Οικονομίδη, Βασίλη Πολίτη, Νίκο Ρούτση, Αντώνη Τουρλομούση, Γιώργο Χριστόπουλο και Διονύσση Ψαλλίδα.
Με τους Φίλους Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου συντάσσονται οι Τάκης Βασιλόπουλος, Νίκος Γιαλελής, Παναγιώτης Γιαννίτσας, Ηλίας Γουρνάς, Αλέξανδρος Διονυσόπουλος, Αλέξανδρος Θεοδωρακόπουλος, Μανώλης Κατρής, Παναγιώτης Μητρογιαννόπουλος, Νίκος Μπάκας, Φώτης Μπουγάς, Λευτέρης Νταγιόπουλος, Γιώργος Ντούλης και Γιώργος Σωφρονάς. Τέλος, ανεξάρτητος είναι ο Μάκης Μουτεβελής.
Εκτός από το βασικό Διοικητικό Συμβούλιο υπάρχουν ακόμη οι παρακάτω υποψηφιότητες:
Για Αναπληρωματικά Μέλη ΔΣ
Δημήτρης Αγγελόπουλος, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, Μιχάλης Κουτίβας, Δημήτρης Λίγγρης, Παναγιώτης Λυμπέρης, Γιάννης Μανωλόπουλος, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, Κώστας Πουλόπουλος, Γιώργος Σερεμέτης, Βασίλης Σπηλιώτης.
Για Εξελεγκτική Επιτροπή (τακτικά μέλη)
Παναγιώτης Θεονάς, Σωτήρης Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Μπρισκόλας, Νικήτας Παπανικολόπουλος, Κώστας Τύρος.
Αναπληρωματικό Μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής
Άκης Διακουμόπουλος.