Ξεκίνησε η προετοιμασία της “Μαύρης Θύελλας” για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στην Καλαμάτα

Ξεκίνησε η προετοιμασία της “Μαύρης Θύελλας”  για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής στην Καλαμάτα

Κάλεσμα «Γάτου» στον κόσμο της Μαύρης Θύελλας

«ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΘΙΚΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ»

Του Νίκου Μπαλόπουλου

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Μαύρης Θύελλας, προκειμένου ν’ αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας και να δώσει βροντερό «παρών» στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Ερμιονίδα, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί ν’ ανοίξει για τα καλά το δρόμο της… κορυφής, απηύθυνε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Νικήτας Παπανικολόπουλος, μέσα από τις δηλώσεις του στο γνωστό αθλητικό πόρταλ «gazzetta.gr”… «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη, όχι μόνο για να πάρει το ματς αλλά και για να μειώσει τη διαφορά που τη χωρίζει από την πρώτη θέση. Κάνω έκκληση προς τον φίλαθλο κόσμο της Καλαμάτας αλλά και του Νομού, οπαδούς και φιλάθλους, να στηρίξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα, ηθικά, αγωνιστικά και οικονομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Γάτος», που η αλήθεια είναι ότι έχει πάρει προσωπικά το θέμα διεκδίκησης του τίτλου και επιστροφής στη Β΄ Εθνική.
Χαρακτηριστικό στοιχείο της συγκεκριμένης προσπάθειας, η διευθέτηση του θέματος γηπεδικό, όπου ο κ. Παπανικολόπουλος έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να εξασφαλιστεί το γήπεδο του Αγίου Νικολάου στη Μεσσήνη για τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η χθεσινή ημέρα σήμανε ουσιαστικά την έναρξη της προετοιμασίας, και το πρόγραμμα είχε φυσική κατάσταση και ασκήσεις με μπάλα. Τα προβλήματα σταδιακά μειώνονται, καθώς τόσο ο Σκαρλάτος, όσο και ο Καντούτσης, ανεβάζουν στροφές, κάτι που ισχύει και για τους παίκτες που έχουν μείνει πίσω.

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια
Τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής τέθηκαν από χθες σε κυκλοφορία και όσοι θέλουν μπορούν να τα προμηθεύονται από την καφετέρια “Avenue» στην οδό Φαρών 154, δίπλα από το Joy, καθημερινά από τις 9.00 το πρωί έως τις 11.00 το βράδυ, καθώς επίσης και από τα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, από τις 5.00 – 8.00 μ.μ. Η τιμή τους είναι 10 ευρώ.