Ολλανδική επιχειρηματική αποστολή στον τομέα των κηπευτικών στην Τριφυλία

Ολλανδική επιχειρηματική αποστολή  στον τομέα των κηπευτικών στην Τριφυλία

 Επιχειρηματική αποστολή ολλανδικών επιχειρήσεων και σεμινάριο στον τομέα των κηπευτικών διοργανώνουν το Δίκτυο Διάχυσης Τεχνολογίας Praxi και ο ολλανδικός οργανισμός RVO στις 31 Μαρτίου στην Αθήνα και 1 με 2 Απριλίου στην Τριφυλία.
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία, τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και με την υποστήριξη της εταιρείας ΑΝΕΛΙΞΗ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.
H εν λόγω επιχειρηματική αποστολή απευθύνεται σε ελληνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, ερευνητικούς οργανισμούς και φορείς που αναπτύσσουν ή/και αναζητούν τεχνολογικές λύσεις στους τομείς της
-παραγωγής κηπευτικών
-των εγκαταστάσεων και της λειτουργίας θερμοκηπίων
-και των αγροτικών τεχνολογιών.
Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι οργανισμοί θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών-τεχνολογικών συνεργασιών με τις ολλανδικές επιχειρήσεις στον τομέα των τεχνολογιών και υπηρεσιών παραγωγής κηπευτικών.
Η επιχειρηματική αποστολή περιλαμβάνει επισκέψεις στις εγκαταστάσεις τοπικών καλλιεργητών μεταξύ 1ης και 2ας Απριλίου στα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και τη δημιουργία βιώσιμων συνεργασιών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλλιεργητές, αλλά και φορείς που εμπλέκονται στον τομέα των κηπευτικών και των αγροτικών τεχνολογιών, από τις περιοχές της Μεσσηνίας και της Ηλείας, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΑΝΕΛΙΞΗ, προκειμένου να λάβουν οδηγίες για τη συμπλήρωση της «φόρμας επιχειρηματικού προφίλ».
Στη συνέχεια θα καταρτιστεί ο σχετικός κατάλογος, προκειμένου οι Έλληνες και Ολλανδοί συμμετέχοντες να επιλέξουν τις επιθυμητές συναντήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες, ΑΝΕΛΙΞΗ Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, τηλ. 27210 62151, email: info@anelixi.net.gr.