Πέρασαν σαν «σίφουνας» και από τη Λαμία οι Καλαματιανοί Δικηγόροι (φωτογραφίες)

Πέρασαν σαν «σίφουνας» και από τη Λαμία οι Καλαματιανοί Δικηγόροι (φωτογραφίες)

Δεύτερη νίκη στη Λαμία για την καλαματιανή ομάδα!

ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟΣ  ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΣΤΟ 3-4
Μετά το συγκρότημα του Πειραιά η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας νίκησε την Κυριακή την αντίστοιχη της Λαμίας, στο Ενωσιακό γήπεδο της Φθιώτιδας, ξεκινώντας με ιδανικό τρόπο τη φετινή της παρουσία στο πανελλήνιο εργασιακό πρωτάθλημα νομικών.
Βασίλης Φωτεινάκης και Αργύρης Τσιγάρος ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι πρωταγωνιστές του αγώνα, σημειώνοντας από δύο γκολ ο
καθένας στο τελικό 3-4.

Η αναμέτρηση είχε συναρπαστική εξέλιξη, καθώς ο Φωτεινάκης άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν και τον ίδιο παίκτη να δίνει εκ νέου προβάδισμα για την καλαματιανή ομάδα. Στη συνέχεια οι Λαμιώτες πέτυχαν δύο τέρματα, αλλά η χαρά τους δε διατηρήθηκε για πολύ, καθώς ο Τσιγάρος πέτυχε το 2-2 και 5 λεπτά πριν το φινάλε «χτύπησε» και πάλι, χαρίζοντας μια σημαντική νίκη στην ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Ο προπονητής της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Τζίμης Αναστασόπουλος είχε την ευκαιρία να παρατάξει την εξής σύνθεση: Αθανασόπουλος, Μιχαλόπουλος (70’ Μάρκου), Πετρόπουλος (75’ Γ. Σκούλικας), Δρακόπουλος, Ορφανός, Αλεξόπουλος, Νικολακέας (80’ Κοντούλης), Πολίμος, Γιαννακόπουλος, Φωτεινάκης, Τσιγάρος.

Την αποστολή συνόδεψαν εκ μέρους του ΔΣ οι Θοδωρής Αθανασόπουλος, Δημήτρης Καούνης και Θάνος Καράμπελας.

Οι εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων διακόπτουν το πρωτάθλημα, ενώ στη συνέχεια δεν υπάρχει αγωνιστική λόγω της Καθαρής Δευτέρας κι έτσι η καλαματιανή ομάδα θα επιστρέψει στη δράση στις 8 Μαρτίου, υποδεχόμενη σε ένα κρίσιμο όσο και δύσκολο ματς, τους ποδοσφαιριστές του ΔΣ Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των ΔΣ διεξάγεται σε 12 ομίλους των 6 ομάδων, με τους πρώτους να προκρίνονται στην τελίκή φάση, η οποία θα διεξαχθεί αρχές Ιουνίου στο Βόλο.