Πακιστανοί έκαναν ληστείες σε Μεσσηνία και Αττική

Πακιστανοί έκαναν ληστείες σε Μεσσηνία και Αττική

Σπείρα Πακιστανών ληστών δρούσε σε Αττική και Μεσσηνία και εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής συνελήφθησαν στη Νέα Πέραμο Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, δύο Πακιστανοί, ηλικίας 17 και 20 ετών, και καταζητούνται άλλοι τρεις ομοεθνείς τους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και Καλαμάτας, οι Πακιστανοί διέπραξαν τις παρακάτω ληστείες:
-Στις 13/1/2014 το απόγευμα μπήκαν σε εξοχική οικία ζεύγους αλλοδαπών στην Πυλία Μεσσηνίας και αφού τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν χρήματα, 2 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Φεύγοντας πήραν και το αυτοκίνητο του ζευγαριού, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Ελευσίνας Αττικής και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες.
-Στις 21/1/2014 το μεσημέρι μπήκαν σε σπίτι γυναίκας σε περιοχή της Αττικής και αφού την ακινητοποίησαν και την έδεσαν, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της ληστείας ένα από τα μέλη της σπείρας που καταζητούνται προέβη σε ασελγείς σε βάρος της πράξεις.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους και τη συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.