Παν. Αλευράς: «Η Κεντροαριστερά είναι μονόδρομος για το ΠΑΣΟΚ»

Παν. Αλευράς: «Η Κεντροαριστερά  είναι μονόδρομος για το ΠΑΣΟΚ»

Το δρόμο της Κεντροαριστεράς πρέπει να ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ, όπως δήλωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Παναγιώτης Αλευράς, ερωτώμενος για τη στάση του στις ψηφοφορίες που έγιναν στο κόμμα για τη στήριξη ή όχι της υποψηφιότητας Π. Τατούλη. Διευκρίνισε δε, ότι οι αντιρρήσεις του δε σχετίζονται με πρόσωπα, αλλά με τις κατευθύνσεις πολιτικής.
Στην ερώτηση ποια είναι τα πολιτικά του σχέδια, αν θα παραμείνει υποψήφιος στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση ή θα θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Οιχαλίας, επανέλαβε πως μέλημά του τώρα είναι να είναι αποδοτικός και ωφέλιμος για τους πολίτες της Μεσσηνίας. «Σχετικά με την εκλογολογία, δε μου αρέσει να επαναφέρουμε συνεχώς το ίδιο και το ίδιο. Τον κατάλληλο χρόνο θα τοποθετηθώ για όλα τα θέματα. Και οι πολιτικές μου τοποθετήσεις σε συγκεκριμένους χώρους, ό,τι έχω πει ισχύει. Όχι σε πρόσωπα, αλλά σε κατευθύνσεις και σε απόψεις της πολιτικής», εξηγήσε.
Σε διευκρινιστική ερώτηση, απάντησε πως αν το ΠΑΣΟΚ θέλει να δώσει προοπτικές και πρόγραμμα στους πολίτες, η Κεντροαριστερά είναι μονόδρομος: «Δεδομένου ότι έτσι θα εκφρασθεί στις ευρωεκλογές, υπάρχει βούληση πολλών μελών να εκφρασθεί έτσι και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Άρα, δεν μπορείς στη μια περίπτωση να εκφράζεσαι έτσι και στην άλλη περίπτωση διαφορετικά. Πρέπει να έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση με πρόγραμμα, σχέδιο και να δίνει προοπτικές στον τόπο».
Β.Β.