Παρεμβάσεις στην πλατεία Μαυρομιχάλη

Παρεμβάσεις στην πλατεία Μαυρομιχάλη

Συνεχίζονται οι εργασίες στο πλαίσιο εγκατάστασης παιδικής χαράς στην πλατεία Μαυρομιχάλη, μέσω των οποίων θα αναβαθμισθεί συνολικά η πλατεία. Οι ελαιοχρωματισμοί θα συνεχισθούν τις προσεχείς ημέρες, ενώ η προτομή του καθηγητή Σωκράτη Κουγέα θα μετακινηθεί.
Επίσης, στην παρέμβαση περιλαμβάνονται εργασίες τακτοποίησης του πρασίνου και φυτεύσεων.
Άμεσα, σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, ξεκινά, ακόμη, η ειδική δαπεδόστρωση, δεδομένου ότι θα χρησιμοποιηθούν ειδικά αντικραδασμικά ελαστικά δάπεδα, για την ασφάλεια των παιδιών που θα παίζουν στην παιδική χαρά. Θα ακολουθήσει η τοποθέτηση των οργάνων, που ο Δήμος προμηθεύθηκε κατόπιν διαγωνισμού για την αγορά παιχνιδιών για τις παιδικές του χαρές. Όλες οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.
Παράλληλα, αναβαθμίζεται η παιδική χαρά στη συνοικία Πέταλο της Καλαμάτας, στην οποία έχει ήδη διαστρωθεί άμμος και τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα, τα οποία βάφονται.
Χθες, ήταν προγραμματισμένο να τοποθετηθούν τα όργανα της παιδικής χαράς. Η προμήθειά τους εντάσσεται σε ευρύτερη εργολαβία, για αγορά και τοποθέτηση οργάνων σε πολλές παιδικές χαρές του Δήμου.