Ποικίλες αντιδράσεις για τον Βουδούρη…

Ποικίλες αντιδράσεις για τον Βουδούρη…

Εδώ και καιρό, από τότε που είχε κυκλοφορήσει ως «φήμη» η υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και νυν ανεξάρτητου, Οδυσσέα Βουδούρη, με τον ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην Τριφυλία, τόπο καταγωγής του, τα σχόλια ήταν πολλά, όπως και οι αντιδράσεις, κυρίως από στελέχη, μέλη και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί ούτε ν’ ακούσουν ήθελαν για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας Βουδούρη με το ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, όπου επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα Βουδούρη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το τι λέγεται από αντιδρώντες ΣΥΡΙΖΑίους δεν μπορεί να μεταφερθεί στην εφημερίδα.
Ωστόσο, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που, από την άλλη πλευρά, θεωρούν πως, αν βάλουν πλάτη τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να καταστεί μία πολύ καλή υποψηφιότητα με προοπτική νίκης ίσως!
Η.Γ.
 


Η «φυλή» των Αριστερών…
Σχολιάζοντας στο μπλογκ “Kopanakinews” την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Τριφυλία Γιώργος Γκόνης έγραψε:
«Μην υποτιμάτε την “ΦΥΛΗ” των Αριστερών. Εμείς δεν έχουμε μάθει ούτε εκτελεστικά όργανα να είμαστε (σε αποφάσεις που δεν τις χωράει η ψυχή μας και το μυαλό μας), ούτε να τρώμε “τη γραμμή”, από οπουδήποτε και αν προέρχεται. Ο καιρός (σύντομα) θα δείξει… ΠΟΙΟΣ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ και τότε ο καθένας θα πάρει την ευθύνη του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ».
Η.Γ.