Ριζώνει και στην Καλαμάτα το Σχέδιο Β’

Ριζώνει και στην Καλαμάτα το Σχέδιο Β’

Ο Άγιος Βαλεντίνος δεν προσφέρεται μόνο για σαρκικούς έρωτες, αλλά και για πολιτικούς. Έτσι, ανήμερα της εορτής του δυτικού αγίου σχηματοποιήθηκε στην Καλαμάτα η Πολιτική Κίνηση Μεσσηνίας του Σχεδίου Β΄, του οποίου, ως γνωστόν, ηγείται ο Αλέκος Αλαβάνος.
To Σχέδιο Β΄ θέτει ως άμεσες προτεραιότητες τη στήριξη των αγώνων της νεολαίας, των αγροτών, των μικροεπαγγελματιών, των ανέργων και γενικότερα του ελληνικού λαού ενάντια στις πολιτικές που ισοπεδώνουν, εξαθλιώνουν και φτωχοποιούν όλο και μεγαλύτερα στρώματα της κοινωνίας. Επιπλέον, θέτει ως προτεραιότητα το ζήτημα των συμμαχιών και της καθόδου του στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές.
Όπως είναι γνωστό, το Σχέδιο Β΄ αγωνίζεται για την έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ, τη ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνθήκες που έχει υπογράψει η χώρα μας, την παύση πληρωμών και τη διαγραφή του χρέους, τα οποία θεωρεί ως ελάχιστες προϋποθέσεις για να ανοίξει ένας άλλος δρόμος προς όφελος των λαϊκών και εργατικών στρωμάτων έξω από τη λογική του ευρωμονόδρομου.
Το Σχέδιο Β’ μετά τη συγκρότησή του αρχίζει την ένταξη μελών και φίλων στις γραμμές του. Για περισσότερες πληροφορίες και για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει ένα τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970881895 και mail: messiniasxediob@gmail.com
Α.Π.