Σεβάστηκε το Κολλέγιο περισσότερο απ’ ότι έπρεπε η Καλαμάτα’80… (φωτογραφίες)

Σεβάστηκε το Κολλέγιο περισσότερο απ’ ότι έπρεπε η Καλαμάτα’80… (φωτογραφίες)

Η Καλαμάτα ’80 δεν κατόρθωσε να «σταματήσει» χθες το Κολλέγιο και όχι επειδή οι Αθηναίοι ήταν τόσο ανώτερος αντίπαλος, αλλά επειδή τους …σεβάστηκε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να φύγουν με το 3ποντο του 1-3 σετ. Είναι ενδεικτικό ότι το πρώτο σετ χάθηκε με ένα αρνητικό ρεκόρ πόντων 14-25. Το θετικό στοιχείο για την ομάδα του Παναγιώτη Ντάκουρη είναι ότι αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει παίρνοντας το 2ο με 25-23, ενώ έχασε οριακά το επόμενο με 21-25. Όλα έμελλε να κριθούν στο 4ο σετ, το οποίο είχε την ευκαιρία να κερδίσει η τοπική μας ομάδας, καθώς βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 23-20, αλλά δυστυχώς το έχασε με 24-26.

Ο χθεσινός αγώνας που διεξήχθη στο πανέμορφο πια Κλειστό της Παραλίας και το νέο δάπεδο που τοποθετήθηκε πρόσφατα, ήταν στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α2 βόλεϊ των ανδρών, με το Κολλέγιο να είναι αήττητο, αλλά και την τοπική μας ομάδα να καταγράφει πολύ καλή παρουσία, στην 4άδα των πρωτοπόρων του 4ου Ομίλου.

Να σημειωθεί ότι για ακόμα ένα αγώνα η Καλαμάτα ’80 αγωνίστηκε στο κατάμεστο από τον κόσμο κλειστό!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80: Αποστολόπουλος, Μπλάουελ, Γιατράκος, Κακαλέτρης, Περπινάκης, Μανιατέας αρχική 6άδα, Δημητρακόπουλος λ., Βραχνάς, Μπουσούνης, Εξαρχέας, Μάνα, Κωτσάκης.

Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας