Σε μια έδρα «φωτιά» από τα παλιά η «Μαύρη Θύελλα» περιμένει την Ερμιονίδα

Σε μια έδρα «φωτιά» από τα παλιά η «Μαύρη Θύελλα» περιμένει την Ερμιονίδα

«Μπλόκο» νίκης ποδοσφαιριστών-φιλάθλων κόντρα στην Ερμιονίδα…
 
ΣΤΙΣ 3 Μ.Μ. ΑΥΡΙΟ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

 
Στο Στάδιο της Παραλίας, όπου διεξήχθη και η χθεσινή προπόνηση, θα ολοκληρωθεί σήμερα (10.30 π.μ.) η προετοιμασία της Καλαμάτας για την κρίσιμη κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ερμιονίδα, που εντάσσεται στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και θα καθορίσει πολλά για την «κούρσα» του τίτλου στον 4ο Όμιλο.
Στο «στρατόπεδο» της Μαύρης Θύελλας -και αυτό δεν αφορά μόνο τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση, αλλά και τους φιλάθλους που ετοιμάζονται να κατακλύσουν τις κερκίδες, θυμίζοντας παλιές καλές εποχές των «μελανόλευκων»- υπάρχει η βεβαιότητα της νίκης, που θα βάλει το …πρώτο κερασάκι, στην εντυπωσιακή αντεπίθεση προς την κατάκτηση της κορυφής.
Ενδεικτικές του πανηγυρικού κλίματος και αποφασιστικότητας να μην αφήσουν την ομάδα της Αργολίδας να χαλάσει το καλαματιανό …πάρτι, είναι οι δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τον συνάδελφο Παναγιώτη Πρεζεράκο, ο προπονητής Μίλτος Γκόφας, ο γενικός αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Αθανασόπουλος, Αντώνης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Καλογερόπουλος, Γιάννης Τσόπελας, Παναγιώτης Τσιμικλής:
Μίλτος Γκόφας: «Είναι ένα παιχνίδι που το περιμέναμε όλο το χρόνο. Η διαφορά μας είναι εκεί που θέλαμε. Όλα μέχρι στιγμής είναι όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Η νίκη θα μας φέρει πιο κοντά στο πρωτάθλημα».
Όσο για τον κόσμο σημείωσε: «Όλοι μου έχουν πει ότι θα ζήσω στιγμές τις οποίες δεν έχω ξαναδεί. Αυτό περιμένω κι εγώ να δω την Κυριακή»…
 
Νικήτας Παπανικολόπουλος: «Η ομάδα είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Ερμιονίδας και να κάνουμε το αυτονόητο. Τα παιδιά είναι έτοιμα από αγωνιστική, ψυχολογική και οικονομική πλευρά και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι αυτό που ξέρουν καλύτερα από τον καθένα μας και θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να βιώσουν πρωτόγνωρες στιγμές. Όσον αφορά εμένα, αυτό που θα ζήσουμε την Κυριακή στο γήπεδο θα μου θυμίσει πολλά από τα παλιά. Την Κυριακή η ομάδα και ο κόσμος θα μιλήσουν στο γήπεδο!».
 
Βασίλης Αθανασόπουλος: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι με την Ερμιονίδα είναι παιχνίδι “κλειδί” γιατί η αντίπαλός μας είναι μία από τις ανταγωνίστριες για τον τίτλο. Ο κόσμος θα είναι ο 12ος παίκτης και θα μας βοηθήσει να πάρουμε μια μεγάλη νίκη!».
 
Αντώνης Κωνσταντόπουλος: «Για να πάρουμε το παιχνίδι θα πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και καλούμε τον κόσμο να γίνει ο 12ος παίκτης. Τον χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από άλλες φορές. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο. Έχουμε καλή ψυχολογία, καθώς έχουμε περάσει δύσκολα παιχνίδια και πιστεύω με τη βοήθεια του κόσμου και τη δουλειά που έχει γίνει να κερδίσουμε».
 
Γιάννης Καλογερόπουλος: «Είναι κομβικό παιχνίδι αυτό της Κυριακής με την Ερμιονίδα. Είμαστε 100% έτοιμοι και έχουμε μόνο ένα αποτέλεσμα στο μυαλό μας: τη νίκη. Κατά 80% θα κρίνει την άνοδο. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο! Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί θα μας ενισχύσει όπως πάντα και θα είναι ο 12ος παίκτης μας».
 
Γιάννης Τσόπελας: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε την Ερμιονίδα, αλλά στο γήπεδό μας όλα είναι στο χέρι μας. Ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει και όλα θα πάνε καλά».
 
Παναγιώτης Τσιμικλής: «Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι τώρα. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας βοηθήσει ώστε να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι ο 12ος παίκτης και όλοι οι Καλαματιανοί, αλλά και οι Μεσσήνιοι θα πρέπει να είναι εδώ».
 
Ενός λεπτού σιγή για Δημητρακόπουλο
 
Πριν την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Καλαμάτας Ντίνου Δημητρακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα. Ο Δημητρακόπουλος είχε αγωνιστεί στην Καλαμάτα για αρκετά χρόνια, ενώ ήταν επί σειρά ετών προπονητής τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ απάντησε θετικά στο αίτημα που είχε κάνει η διοίκηση της Καλαμάτας στην αρχή της εβδομάδας.
 
Τα εισιτήρια
 
Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί από την Τετάρτη τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Μαύρης Θύελλας με την Ερμιονίδα και κοστίζουν 10 ευρώ. Όσοι θέλουν μπορούν να τα προμηθεύονται από την καφετέρια “Avenue”, στην οδό Φαρών 154 (δίπλα από το “Joy”), καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Από χθες εισιτήρια προπωλούνται ακόμη από τα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας (δίπλα από το Κλειστό Γυμναστήριο), ενώ το σημερινό πρόγραμμα διάθεσεης είναι από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5 έως τις 8 το βράδυ. Αύριο Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας θα είναι ανοικτά από τις 10 το πρωί.
 
Κλήση σε απολογία
 
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία την Καλαμάτα για την είσοδο φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην Κόρινθο. Η Καλαμάτα θα πρέπει να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 20 του μήνα.
 
 
 
 
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
Στην Τρίπολη ανοίγει σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής
 
Ο Παναρκαδικός υποδέχεται σήμερα στις 3 μ.μ. τον Πανναυπλιακό, στον αγώνα που ανοίγει τη 18η αγωνιστική στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Το αυριανό πρόγραμμα (3 μ.μ.) έχει ως εξής:
Παναργειακός-Κόρινθος
Καλαμάτα-Ερμιονίδας ΑΕ
Άρης Αιτωλικού-Αχαϊκή
Παμβουπρασιακός- Καραϊσκάκης ΑΕ
ΠΦΟ Πανοπούλου-Δόξα Ν. Μανωλάδας
Εθνικός Σαγέικων- Μεσσηνιακός
Ατρόμητος Αχαΐας-Μεσολογγίου ΑΕ
Η βαθμολογία
1    Ερμιονίδας ΑΕ 30-14   40
2    Καραϊσκάκης ΑΕ    23-14   40
3    Καλαμάτα 28-10   37
4    Παναργειακός 31-16   35
5    Δόξα Ν. Μανωλάδας    24-17   29
6    Αχαϊκή   20-14   28
7    Μεσσηνιακός  23-17   27
8    Κόρινθος 19-14   27
9    Παμβουπρασιακός  13-12   25
10  Ατρόμητος Αχαΐας  22-20   21
11  Παναρκαδικός 15-18   20
12  Μεσολογγίου ΑΕ    19-25   18
13  Πανναυπλιακός 2011/Έν. Μιδέας     17-28   14
14  Εθνικός Σαγέικων  10-33   10
15  Άρης Αιτωλικού    10-26   7
16  ΠΦΟ Πανοπούλου  10-36   5