Σπουδαία εμφάνιση και νίκη παραμονής για τα κορίτσια του Ακρίτα (φωτογραφίες)

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη παραμονής για τα κορίτσια του Ακρίτα (φωτογραφίες)

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Ακρίτα στο παιχνίδι του Σαββάτου  με την Πετρούπολη, με τις παίκτριες να βγάζουν στο γήπεδο τη θέλησή τους για τη νίκη που ισοδυναμεί με ένα σημαντικό βήμα παραμονής στην Α2 βόλεϊ των γυναικών. Αν και οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν και μείωσαν σε 2-1 σετ τα κορίτσια του Κώστα Κουτράκη και της Μαίρης Τσιριμπή ολοκλήρωσαν μέχρι τέλους την αποστολή τους, κερδίζοντας το πολύτιμο 3ποντο με 3-1 σετ και το απλόχερο χειροκρότημα των πολυάριθμων φιλάθλων που έδωσαν το «παρών» στο Κλειστό της Παραλίας.
Τα σετ έχουν ως εξής: 25-21, 25-12, 22-25, 25-20.

ΑΚΡΙΤΑΣ (Μαίρη Τσιριμπή-Κώστας Κουτράκης): Σκλήρη, Χάσκου, Βυθούλκα, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Πανταζοπούλου (αρχική 6άδα), λ. Αρτεμίου-Σαμπάτη, Σπηλιωτοπούλου (αγωνίστηκε για πρώτη φορά η πασαδόρος από την ομάδα κορασίδων), Σπηλιωτοπούλου, Αθανασοπούλου, ενώ στον πάγκο κάθισαν Βέλμαχου και Αλεξανδροπούλου.
-Η καλαματιανή ομάδα υποσκέλισε στη βαθμολογία την χθεσινή της αντίπαλο, με πλεονέκτημα μάλιστα σε περίπτωση ισοβαθμίας και περιμένει σήμερα νίκη του φιλόδοξου ΖΑΟΝ, ώστε να προσπεράσει και τα Τρίκαλα. Επόμενος αγώνας για τον Ακρίτα θα είναι το   άλλο Σάββατο στη Χίο, κόντρα στη μαχητική ουραγό ομάδα.