Στην Πύλο το final 4 βόλεϊ των γυναικών, την Τετάρτη οι κληρώσεις!


Όπως είχε ήδη γίνει γνώστο, έγινε και επίσημο σήμερα με την Πύλο να διοργανώνει το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Γυναικών 29 και 30 Μαρτίου. Η Μεσσηνία μετά το Κύπελλο ανδρών που θα γίνει στην Καλαμάτα πήρε και την διοργάνωση των Γυναικών.

Όπως προβλέπεται από την Ειδική Προκήρυξη του Κυπέλλου (Ανδρών – Γυναικών), άρθρο 17, παρ. δ “οι αγώνες του Final 4 ή Final 8 ή ο αγώνας (Τελικός) για την ανάδειξη του Κυπελλούχου χαρακτηρίζεται ως ‘ειδικής διαχείρισης’”.

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου και ώρα 11.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΠΕ ευρεία σύσκεψη στην οποία θα παραβρεθούν εκτός από την Ομοσπονδία, εκπρόσωποι των τεσσάρων φιναλίστ στη διοργάνωση των ανδρών (ΑΕΚ, ΑΟ Κηφισιάς, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ), της ΓΓΑ, της ΔΕΑΒ, της ΕΛ.ΑΣ, της ΕΣΑΠ, και των συνδιοργανωτών, όπου θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών.

Στις 12.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών (έχουν προκριθεί οι Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, Ολυμπιακός) , ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη σύσκεψη που θα αφορά τους αγώνες στην Πύλο.

πηγή: volleynews.gr