Συνεχίζει ακάθεκτη η “Μαύρη Θύελλα” …πέρασε με 0-1 και από την Κόρινθο! (φωτογραφίες)


Την 2η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η ομάδα της Καλαμάτας  χάρις στο γκολ που σημείωσε με κεφαλιά ο Κωνσταντόπουλος στο 53′ λεπτό , η τοπική μας ομάδα έφυγε νικήτρια από την Κόρινθο με τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της για άνοδο στη Β’Εθνική .

Ο αγώνας είχε αρκετή ένταση . Στο Α΄ ημίχρονο η Κόρινθος ήταν ελαφρώς καλύτερη και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν ο Καφαντάρης με πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Όπως τελείωσε το 1ο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε και το 2ο , με δοκάρι από κεφαλιά του Καφαντάρη και πάλι για την Κόρινθο. Από το σημείο αυτό η Μαύρη Θύελλα πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου , ύστερα από σέντρα του Καραχάλιου στο 53ο λεπτό . Στη συνέχεια η Καλαμάτα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ενώ σκοραρέ και δεύτερο γκολ στο 85ο λεπτό με τον Αθανασόπουλο που ακυρώθηκε ως οφσαιντ. Η απόφαση αυτή του διαιτητή σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τον πάγκο της Καλαμάτας με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο προπονητής της ομάδας Μίλτος Γκόφας.

Πλέον άπαντες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής στην Καλαμάτα με την πρωτοπόρο ομάδα της Ερμιονίδας !

Στα άλλα κρίσιμα παιχνίδια της αγωνιστικής , ο Μεσσηνιακός γνώρισε οδυνηρή ήττα μέσα στην Καλαμάτα από το Ναύπλιο με 2-3 (αν και είχε κάνει το 0-2 του ημιχρόνου 2-2) ,σε λιγο σχετικό ρεπορτάζ,  Η Α.Ε Ερμιονίδας νίκησε με 2-1 τον μαχητικό  ΠΑΟ Βάρδας και η Α.Ε. Καραϊσκάκης αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο ημίχρονο από τα Σαγέικα , νίκησε τελικά με 3-1. 


Λήξη της αναμέτρησης στην Κόρινθο …Τεράστια νίκη για τη Μαύρη Θύελλα !!! 

Ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον Μίλτο Γκόφα από τον πάγκο της Καλαμάτας 

Ακυρώνεται ως οφ σαιντ γκολ του Αθανασόπουλου στο 85ο λεπτό  για την Καλαμάτα. Έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο και τους παίκτες της Μαύρης Θύελλας 

Στο 83ο λεπτό στην Κόρινθο , η τοπική ομάδα πιέζει για την ισοφάριση 

Ακυρώνεται γκολ της Κορίνθου καθώς η μπάλα νωρίτερα, είχε περάσει άουτ από εκτέλεση κόρνερ. 

Στην αναμέτρηση που γίνεται αυτή την ώρα στην Καλαμάτα  , ο Μεσσηνιακός στο β ημίχρονος κατάφερε και έφερε το ματς στα ίσια και τώρα το σκορ είναι 2-2 (0-2 ημίχρονο) απέναντι στον Πανναυπλιακό 15′ λεπτα περίπου πριν το τέλος του αγώνα. 

Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης η Καλαμάτα κράτα το υπερ της 0-1 . 

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλ  , η Μαύρη Θύελλα ανοίγει το σκορ στο 53ο λεπτό  στην Κόρινθο με τον Κωνσταντόπουλο με κεφαλιά μετά από κόρνερ ! 

Ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο στην Κόρινθο όπως έκλεισε το 1ο … Δηλαδή με δοκάρι για τους γηπεδούχους και πάλι με τον Καφαντάρη 

Στις άλλες σημαντικές αναμετρήσεις της αγωνιστικής  : 

Μεσσηνιακός – Πανναυπλιακός 0-2

ΑΕ Καραισκάκη – Εθνικός Σαγέικων 0-1

Ερμιονίδα – ΠΑΟ Βάρδας 0-0 

Ημίχρονο στην Κόρινθο με τις δυο ομάδες στο 0-0 

Δοκάρι για την Κόρινθο στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ,με τον Καφαντάρη 

Καλή στιγμή για την Καλαμάτα στο 44ο λεπτό , σουτ του Καλαντζή μέσα από την περιοχή πέρασε ψηλά άουτ 

Στο 35ο λεπτό η αναμέτρηση πάντα στο 0-0 Κόρινθος και Καλαμάτα

Μετά από 24΄ λεπτά στην αναμέτρηση οι 2 ομάδες είναι στο 0-0 χωρίς καμία σπουδαία φάση μπροστά στις δυο εστίες.

Περίπου 150 οπαδοί της Καλαμάτας βρίσκονται και αυτή την Κυριακή στο πλευρό της “Μαύρης Θύελλας” 

Δείτε εδώ ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση της Μαύρης Θύελλας με την κοπή της πίτας 

Κόρινθος:  Αρχοντάκης, Ντερτιλής, Φίλης, Τσάτσος, Τσομπατζίδης, Σπυρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Τσίτσι, Καφαντάρης, Κερμενίδης, Χαρίτος.

Καλαμάτα : Ριγανάς, Κωνσταντόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Τσόπελας, Ζαχαρόπουλος, Μαρτίνος, Σκόνδρας, Καραχάλιος, Καλαντζής, Ηλιόπουλος.