«Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά» με τον Γ. Κωνσταντίνου στην Καλαμάτα

«Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά» με  τον Γ. Κωνσταντίνου στην Καλαμάτα

«Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν με το μεγάλο κωδικό Γιώργο Κωνσταντίνου θα παρουσιάσει η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου στην Καλαμάτα. Έτσι, μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το έργο στο Πνευματικό Κέντρο την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, στις 5.00 και στις 7.00 το απόγευμα.
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ, ενώ εισιτήρια προπωλούνται στο Πνευματικό Κέντρο (τηλ. για πληροφορίες: 6973.056635).
Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα παραμύθια για ένα βασιλιά που το πάθος του για υλικά αγαθά, αλλά και για πανάκριβα και όμορφα ρούχα, τον έχει κάνει να μην ενδιαφέρεται για το λαό του και να τον παραμελεί.
Για να καλύψει τα έξοδά του, δε διστάζει να τον φορολογεί σκληρά! Όμως, κάποια στιγμή πέφτει στην παγίδα του ίδιου του πάθους του. Κάποιες πονηρές υφάντρες παρουσιάζονται με σκοπό να του υφάνουν μαγικά υφάσματα. Από το σημείο αυτό αρχίζουν τα απρόοπτα με άφθονο γέλιο! Σκοπός τους είναι να τιμωρήσουν την αλαζονεία του και να τον ρεζιλέψουν μπροστά στο λαό του!
Έτσι του υφαίνουν τα πιο «αέρινα ρούχα»!
Στην παράσταση ακόμα παίζουν οι ηθοποιοί: Στέλλα Μπονάτσου, Μανώλης Κονταξάκης, Χρήστος Μπρούντζας και Φωτεινή Θωμοπούλου.