Το “Θάρρος” παίζει στοίχημα και σας πάει ταμείο …


296     ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΝΑΠΟΛΙ   2ΗΜ – 2 ΤΕΛ.     2,10
Όλα δείχνουν νίκη για τη Νάπολι στο «ΜΑΠΕΪ ΣΤΕΪΝΤΙΟΥΜ». Για το διπλό, οκ, τι να παίξουμε στο 1,45… Εμφανώς πιο ομαδάρα η Νάπολι και αξίζει κάτι παραπάνω. Προσωπικά, ένας φίλος με ρώτησε τι να το παίξει, του απάντησα με… λίγο ρίσκο 2ΗΜ – 2 ΤΕΛ, με απόδοση 2,10.
 
200     ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ  4-6 GOAL    2,20
Τι να πούμε και τι να γράψουμε για το ματσάκι αυτό… Οκ, μέγα φαβορί η Ατλέτικο. Το over 2,5 το προσπερνάμε… Πάμε μόνο σε ένα σημείο… Θα έλεγα φαντάζει «στάνταρ» και θα το επιλέξω το 4-6 goal με απόδοση 2,20.
Όλα αυτά θα τα δούμε Live στο «ΒΙΘΕΝΤΕ ΚΑΛΝΤΕΡΟΝ» από το ΟΤΕ TV σήμερα στις 17.00.
 
158     ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ   4-6 2,30
Μπερδεμένο το ματσάκι, αν και γέρνει προς το διπλό και θα το τιμήσω σε κάποιο δελτιάκι, σε σύστημα πάντα. Τώρα, σημείο λογικό το οποίο μπορεί να βγει και, μάλιστα, εύκολα και σε απόδοση 2,30, είναι το over 3,5.
Από την άλλη, καλό είναι να ρίξουμε καμιά ματιά και στο διπλό για κάποια δελτία τα οποία παίζονται με σύστημα. Η Στουτγάρδη, μην ξεχνάμε, δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο Ζινσχάιμ (0-2-3, τρία σερί διπλά).
Λοιπόν, επιλέγουμε 4-6 goal με απόδοση 2,30 κι αμέσως μετά το μεγάλο διπλό.
 
129 ΜΙΛΑΝ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ G/G
Αρχικά θέλω να εκφράσω τη βαθιά μου συμπόνια για όσους αποφασίσουν να παίξουν άσο σε αυτή την απόδοση. Η Μίλαν μετρά 4 goal/goal στα 5 επίσημα ματς με τον Ζέεντροφ στον πάγκο και συνολικά 6 goal/goal στα 7 τελευταία. «Οι «ροσονέρι» θα βρουν δίχτυα, όμως σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα ρισκάρω χωρίς δεύτερη σκέψη στο να δεχτούν κι εκείνοι τέρμα.
 
230 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ 1
Ο Πελεγκρίνι πιστεύω ότι είναι δύσκολο να κάνει ξανά τα ίδια λάθη. Ο Μουρίνιο είναι «γάτα» και ψυχανεμίζομαι πως θα επιχειρήσει με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά να προσεγγίσει το ματς.
Αν και η Σίτι έχει την Μπαρτσελόνα σε λίγες ημέρες (ενώ η Τσέλσι δεν έχει ματς μεσοβδόμαδα), το ένστικτο λέει άσος.
 
Παίζουν μεσοβδόμαδα
Η επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων έχει αρχίσει και απασχολεί τους «μεγάλους» του ισπανικού ποδοσφαίρου. Αυτή την Τρίτη η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει στην Αγγλία τη Μάντσεστερ Σίτι, στο πρώτο ματς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ την επόμενη μέρα η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενείται από τη Μίλαν στην Ιταλία. Σειρά παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη, όπου οι Ισπανοί εκπροσωπούνται από τη Σεβίλλη που παίζει στη Σλοβενία με τη Μάριμπορ, τη Βαλένθια που, παρά την αντίθετη θέλησή της, υποχρεώθηκε από την ΟΥΕΦΑ και θα ταξιδέψει κανονικά στην Ουκρανία για να αντιμετωπίσει την Ντινάμο Κιέβου, αλλά και την ουραγό της βαθμολογίας Μπέτις, που θα υποδεχθεί τη ρωσική Ρουμπίν Καζάν.
Η μόνη που έχει ρεπό αυτή την εβδομάδα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πάει την άλλη Τετάρτη στο Γκελζενκίρχεν για να αντιμετωπίσει τη Σάλκε.
 Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας