Το Θάρρος σας πάει ταμείο

Το Θάρρος σας πάει ταμείο

159 ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ – ΦΟΥΛΑΜ Χ(2) 3,90 
Με Μάγκατ και Μήτρογλου η Φούλαμ
 
Ντεμπούτο για τον Μάγκατ στη Φούλαμ και δεύτερη αλλαγή προπονητή, μπας και σώσει τη χρονιά. Ο Μέλενστιν αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα 3-2 από τη Λίβερπουλ… Ετοιμοπόλεμο και το μεγάλο αστέρι, ο Μήτρογλου… Θα ρισκάρουμε στο Χ(2) με απόδοση 3,90 και… για τους φίλους του Live πιθανό σημείο είναι να σκοράρει ο Μήτρογλου (σε οποιοδήποτε λεπτό του αγώνα με απόδοση 3,40)…
 
308 ΜΠΕΤΙΣ – ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2 2,05
Οι Βάσκοι έρχονται από ήττα και εκτός από αυτό, θα παίξουν χωρίς τον Αντούριθ. Ακόμα και έτσι, όμως, το «διπλό» φαντάζει σχετικά εύκολο. Η Μπιλμπάο δεν έχει να φοβηθεί κάτι από την Μπέτις και τώρα ήρθε η ώρα να δείξει πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Προσωπικά θα ρίσκαρα σε ένα δελτιάκι με σύστημα στο 2ΗΜ – 2 ΤΕΛ με απόδοση στο 3,40.
 
149 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 4-6 GOAL 2,10
Όλα δείχνουν νίκη για την Ντόρτμουντ μέσα στο «ΦΟΛΚΣΠΑΡΚ ΣΤΑΝΤΙΟΝ». Για τον άσο και το over ούτε κουβέντα. Μονόδρομος ένα και μόνο σημείο: 4-6 goal με απόδοση στο 2,10…
Όλα αυτά θα τα δούμε live από το ΟΤΕ ΤV σήμερα στις 16.30.
 
287 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΣΟΥΟΝΣΙ 4-6 GOAL 2,10
Γκολ και θέαμα στο «ΑΝΦΙΛΝΤ», και με τη συχνότητα που σκοράρει η Λίβερπουλ… δεν αποκλείεται να φέρει το μεγάλο over και μόνη της. Αν και βλέπω να έχει τον τρόπο να βοηθήσει η Σουόνσι στο να γίνει ανοιχτό ματς.
Θα προτιμήσουμε το over 4-6 goal με απόδοση στο 2,10.
 
284 ΤΟΥΛΟΥΖ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. OVER
Πολύ χαμηλό το διπλό. Όσο ανώτερη και να είναι η Παρί, δεν αξίζει πονταρίσματος. Υποφερτό το over στο 1,65 με την παρέα του Ζλάταν να πετά… φωτιές και την Τουλούζ να έχει χαλαρώσει αισθητά φέτος. Εναλλακτική το goal/goal.
 
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
– Τα 9 από τα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα είχαν σύνολο τερμάτων «4-6 γκολ»! O τρόπος που αγωνίζεται η Σουόνσι «επιτρέπει» να γίνει ανοιχτό παιχνίδι, άρα την Κυριακή, εκτός από το απλό over, θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει περισσότερα γκολ, σε καλύτερη απόδοση.
-Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Στόουκ πληρώνει ελάχιστα, για το λόγο αυτό θα μπορούσε κάποιος να κυνηγήσει τη νίκη των «σίτιζενς» είτε από ημίχρονο (1/1) είτε με χάντικαπ ενός ή δύο γκολ. Εξάλλου, στα 9 από τα 12 εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα η Σίτι νίκησε με διαφορά τουλάχιστον δύο γκολ.
– Η Τσέλσι έχει να χάσει εντός έδρας από την Έβερτον από το Νοέμβρη του 1994. Έκτοτε, σε 22 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις οι γηπεδούχοι μετρούν 12 νίκες και 10 ισοπαλίες.
– 10-4-0 στα 14 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της Άρσεναλ κόντρα στη Σάντερλαντ στο Λονδίνο. Το 1983 το πιο πρόσφατο διπλό.
– Η Άρσεναλ μετράει 9 σερί εντός έδρας under.
– Η Φούλαμ δέχεται γκολ επί 12 σερί εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.
– Η Σαουθάμπτον σκοράρει επί 7 διαδοχικά εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.
– Τα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της Χαλ σε όλες τις διοργανώσεις ήταν no goal.
– Έξι σερί νίκες έχει η Σίτι, όταν υποδέχεται τη Στόουκ. Πιο πρόσφατο διπλό το 1997. Επίσης, στα 5 τελευταία τα γκολ είναι 15-0.
– Από την Πρωτοχρονιά του 2012 είχε να μείνει δύο σερί ματς πρωταθλήματος δίχως γκολ η Μάντσεστερ Σίτι. Και τελευταία φορά που έμεινε τρία ματς χωρίς γκολ ήταν Φεβρουάριο – Μάρτιο του 2008.
– Η Γιουνάιτεντ μετράει τρία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη. Τελευταία φορά που έμεινε 4 σερί φορές χωρίς εκτός έδρας τρίποντο στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν το 2010 (τότε είχε 4 διαδοχικές ισοπαλίες).
ΠΗΓΗ: KIGN BET

Το Θάρρος σας πάει ταμείο

Το Θάρρος σας πάει ταμείο

154 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ  OVER    1,50
Δύο ομάδες με αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την επιθετική τους προσέγγιση στο παιχνίδι… Όλα αυτά θα τα δούμε στο “MAΓΚΕ ΖΟΛΑΡ», επομένως επιλέγουμε το over 2,5 με απόδοση 1,50. Προσφέρεται και ως στάνταρ. Αμέσως μετά το 4-6 goal με απόδοση 2,40.
 
149 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  4-6 GOAL    2,10
Μεγάλη ματσάρα θα δούμε στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης ζωντανά από τον ΟΤΕ ΤV σήμερα στις 16.30. Μεγάλο ματς με πολλά γκολ… Η Βέρντερ θα παίξει χωρίς δύο βασικούς μπακ. Από την άλλη, ελλείψεις θα έχει και η Ντόρτμουντ στην άμυνα…
Επιλέγουμε το over κι εδώ, στα 4-6 goal, με απόδοση 2,10…
 
254 ΝΑΠΟΛΙ – ΜΙΛΑΝ OVER 1,60
Οι 4 από τις 6 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ Νάπολι και Μίλαν στο «Σαν Πάολο» εμφάνισαν το 4-6 γκολ στο σύνολο τερμάτων. Με δεδομένη την άκρως επιθετική νοοτροπία των «παρτενοπέι», αλλά και την αλλαγή φιλοσοφίας στους «ροσονέρι» από τότε που την τεχνική ηγεσία τους ανέλαβε ο Κλάρενς Ζέεντορφ, έχει νόημα να κυνηγήσουμε και τώρα τη συγκεκριμένη επιλογή.
Ας μην ξεχνάμε ότι over είναι οι 9 από τις 13 τελευταίες αναμετρήσεις της Νάπολι.
 
286 ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ  OVER    1,75
Αν οι τιμές του διπλού ήταν κοντά στο 2,50 και κάτι, μπορεί να το σκεπτόμουν. Τώρα μονόδρομος είναι το Οver με απόδοση στο 1,75, που σαφώς βλέπω να βγαίνει στο ρελαντί. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι ένα ντέρμπι «μίσους» για πολλούς της πρωτεύουσας.
6-0-3 στα 9 τελευταία με τυπικά γηπεδούχο τη Λάτσιο. Over τα 7 από αυτά.
Σοβαρή η μεγάλη Ρόμα από την αρχή της σεζόν… Από την άλλη, «ηφαίστειο» έτοιμο να εκραγεί η Λάτσιο. Τη συνέχεια θα δούμε σήμερα στις 16.00 ζωντανά από τον OTE TV στο στάδιο «ΟΛΥΜΠΙΚΟ».
 
323 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Αρκετά φορτωμένο θα είναι το μικρό «διπλό» του 1,45… Φαντάζομαι θα έχει πέσει ο μισός πλανήτης σε αυτό το σημείο. Προσωπικά, βλέπω σίγουρα το διπλό του 1,45, αλλά θα πάω ένα βήμα πιο μπροστά στο over 4-6 goal και εκεί θα μείνω. Αν οι τιμές του διπλού, ήταν στο 1,60 περίπου, ναι, οκ, μια χαρά. Τώρα ρισκάρουμε στο σχετικά εύκολο 4-6 με απόδοση 2,10.
Όλα τα άλλα θα τα δούμε ζωντανά στο «ΣΑΝΤΣΕΘ ΠΙΘΧΟΥΑΝ», Κυριακή στις 22.00.
 
OVER ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Προσπαθώ να θυμηθώ ένα φετινό ματς της Ρόμα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που η αντίπαλός της να μπήκε στο γήπεδο για να το παίξει στα ίσια και όχι να το «κλέψει» και στο τέλος το θέαμα δεν ήταν εξαιρετικό και δυσκολεύομαι. Ίσως σε αυτή την κατηγορία να μπορούσε ένα μπει μόνο ο νικηφόρος προημιτελικός του Κυπέλλου με τη Γιουβέντους (1-0). Χορταστικό θέμα υπήρξε και μεσοβδόμαδα στο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Νάπολι, παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Τις ιδιαιτερότητες του ντέρμπι με τη Λάτσιο τις γνωρίζουν όλοι όσοι ασχολούνται στοιχειωδώς με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Συνεπώς, θα ήταν ανόητο από τη δική μου πλευρά να τις επαναλάβω.
Οι παίκτες του Ρούντι Γκαρσιά θα κάνουν το γνωστό παιχνίδι τους θέλοντας να αναλάβουν από νωρίς τον έλεγχο, στηριζόμενοι κυρίως στην εκπληκτική κατάσταση που βρίσκεται ο Ζερβίνιο. Οι «λατσιάλι», από την άλλη, παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο από τότε που στο τιμόνι τους επέστρεψε ο Έντι Ρέγια: «διπλά» με Ουντινέζε και Κίεβο, νίκη επί της Ίντερ στο «Ολύμπικο», ισοπαλία με την πανίσχυρη Γιουβέντους στη Ρώμη, 0-0 στην Μπολόνια. Θαρρεί κανείς πως έπρεπε να φύγει ο Πέκτοβιτς για να φανερώσουν πάλι τις δυνατότητές τους, που τους οδήγησαν, ανάμεσα σε άλλα πέρυσι, στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Δεν πιστεύω ότι η Λάτσιο θα προσπαθήσει να «κλέψει» το ντέρμπι. Ίσα ίσα που η επιστροφή του φυσικού ηγέτη της, Μάουρι, που εξέτισε την ποινή του για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Περιμένω ένα ντέρμπι με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και γι’ αυτό είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στο over.
Πηγή: KING BET
 
Η ζωή χωρίς τον Ρονάλντο!
Δε λείπει ένας οποιοσδήποτε καλός ποδοσφαιριστής από τη Ρεάλ Μαδρίτης, λείπει ο καλύτερος! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πρώτος σκόρερ στη λίγκα με 22 γκολ, εκτίει αύριο κόντρα στη Βιγιαρεάλ την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του και αυτομάτως ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα για τη «βασίλισσα» ανεβαίνει.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας

Το Θάρρος σας πάει ταμείο

Το Θάρρος σας πάει ταμείο

145 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 4-6 GOAL    2,20
Αν οι τιμές του άσου ήταν κοντά στο 3,00, μπορεί και να το σκεπτόμουν. Τώρα είναι μονόδρομος το over 4-6 goal με απόδοση 2,20, που μπορεί να βγει στο «ρελαντί».
Η Χοφενχάιμ ξεκίνησε με δύο χαμένες ευκαιρίες κόντρα στη Νυρεμβέργη και δέχθηκε δύο γκολ από αμυντικές αστοχίες. Από την άλλη, το Αμβούργο δεν μπόρεσε να κοντράρει τη Σάλκε και ηττήθηκε δίκαια με 3-0.
Επιλέγουμε το 4-6 goal λοιπόν. Όλα τα άλλα θα τα δούμε ζωντανά στο Στάδιο «ΡΑΪΝ ΝΕΚΑΡ ΑΡΕΝΑ» από τον ΟΤΕ TV στις 16.30 σήμερα.
 
ΚΙΕΒΟ – ΛΑΤΣΙΟ 2     2,10 
Το ζευγάρι της Κίεβο με τη Λάτσιο προσφέρει μία από τις πιο παράξενες παραδόσεις στην Ιταλία. Οι «λατσιάλι» παραμένουν αήττητοι στις 10 τελευταίες επισκέψεις τους στο «Μπεντεγκόντι» (7 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ συνολικά στα 18 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων και στις δύο έδρες έχει εμφανιστεί μόλις ένας άσος, αυτός στον πρώτο γύρο, οπότε η Λάτσιο νίκησε 3-0 τους Βερονέζους.
Με τον Εντουάρντο Ρέγια στο τιμόνι τους οι «πρωτεουσιάνοι» έχουν βελτιώσει αισθητά την εικόνα τους. Δεν πρέπει να μας ξεγελάει το 1-1 με τη Γιουβέντους των 10 ποδοσφαιριστών από το 24΄ το περασμένο Σάββατο στο «Ολίμπικο». Απέναντί τους ήταν η καλύτερη ομάδα της χώρας, ενώ η Λάτσιο δεν είχε και την τύχη με το μέρος της, έχοντας δύο δοκάρια. Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της, πάντως, στο πρωτάθλημα πήρε σπουδαίο «διπλό» στο Ούντινε.
Η Κίεβο, από την άλλη, έχει πρόβλημα, όταν πρέπει να δημιουργήσει παιχνίδι και αυτό φάνηκε και με τα αποτελέσματα στις τρεις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της, ήττες από Σαμπντόρια (0-1) και Πάρμα (1-2), ισοπαλία (0-0) με την Κάλιαρι.
Κρατάω το «διπλό», εκφράζοντας και μια πιο βαθιά επιθυμία μου: να παραμείνει η Κίεβο σε δύσκολη θέση, ώστε να «δέσουμε» από παντού τον άσο στο ματς της 9ης Μαρτίου με την Τζένοα στο «Μπεντεγκόντι». Άλλωστε, στη ζωή όλα είναι δανεικά…
ΠΗΓΗ: King bet
 
ΛΕΒΑΝΤΕ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ OVER 1,85
Το Λεβάντε – Ράγιο Βαγιεκάνο είναι ένα από  3-4 πολύ αμφίρροπα της αγωνιστικής, με ομάδες που πάνω – κάτω έχουν τους ίδιους στόχους.
Η Λεβάντε βρίσκεται σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έχοντας κόψει βαθμούς από την Μπαρτσελόνα και έχοντας επικρατήσει των Μάλαγα (1-0) και Σεβίλλη (εκτός 3-2).
Αν δεν ήταν τόσο άνετη στο βαθμολογικό πίνακα, ο άσος θα μπορούσε να πέσει στο τραπέζι των επιλογών. Θα προτιμήσω το over, απέναντι στη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, που επιπλέον είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει για το τρίποντο.
 
148  ΣΤΟΟΥΚ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.     2    1,50
Αρκετά φορτωμένο θα είναι το μικρό «διπλό» του 1,50… Φαντάζομαι θα έχει πέσει ο μισός πλανήτης σε αυτό το σημείο. Προσωπικά  «εγώ» θα παίξω το σημείο 2ΗΜ – 2ΤΕΛ με απόδοση στο 2,30 και με ρίσκο, βέβαια, θα το επιλέξω σε ένα μικρό δελτιάκι.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί σήμερα στις 17.00 από το ΟΤΕ ΤV.
 
280  ΡΟΜΑ – ΠΑΡΜΑ 4-6 GOAL 2,40
Ρόμα και Πάρμα λοιπόν… Ανοιχτό παιχνίδι ομάδες που φημίζονται για τον άκρως επιθετικό τρόπο παιχνιδιού τους. Τι να πούμε για το over του 1,50; Ένας φίλος είπε… φαντάζει τόσο μεγάλο στάνταρ για όλα τα δελτία αυτό το over.
Βασικά το βλέπω και εγώ πως θα αποτελέσει στάνταρ σε αρκετά δελτία… Προσωπικά θα αυξήσω το ρίσκο και θα επιλέξω το 4-6 goal με απόδοση 2,40
Γκολ και θέαμα στο «ΟΛΥΜΠΙΚΟ». Θα δούμε μεγάλο παιχνίδι, με τη Ρόμα και την Πάρμα ετοιμοπόλεμες.
Όσο για το «over» του 1,50 δεν τίθεται θέμα. Ξέρει η Ρόμα να βγάζει άνετα και πόσο μάλλον με την Πάρμα τα overάκια της.
 
-O Φραντσέσκο Τότι έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση σκοραρίσματος απέναντι στην Πάρμα. Θα τον επιλέξουμε και για anytime σκορερ, αλλά και για να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο «Ολύμπικο». Στο ίδιο ματς, επίσης, μπορούμε να κυνηγήσουμε και το 4-6 στο σύνολο τερμάτων, το οποίο έχει εμφανιστεί στους τέσσερις από τους οκτώ τελευταίους αγώνες τους στη Ρώμη.

-Νο goal τα 9 από τα 11 εντός έδρας παιχνίδια της Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» μετρούν και 7 σερί over.
-Έξι under στα 7 τελευταία εντός έδρας για την Μπολόνια.
-Οι 8 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της Σαμπντόρια εμφάνισαν το 2-3 στο σύνολο τερμάτων.
-Η Ίντερ έχει απολογισμό 1-5-3 στα 9 τελευταία παιχνίδια της.
-Οι 9 από τους 11 φετινούς εντός έδρας αγώνες της Κάλιαρι έχουν γίνει goal/goal και over.
-H Πάρμα παραμένει αήττητη τις 10 τελευταίες αγωνιστικές (5 νίκες, 5 ισοπαλίες).
-Πέντε no goal στα 6 τελευταία για τη Φιορεντίνα. Πέντε no goal στα 7 τελευταία για τη Σασσουόλο και την Μπολόνια.
-Εννιά under στους 12 τελευταίους αγώνες για την Κίεβο, που συμπλήρωσε 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη (τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες).
-Goal/goal οι 6 από τις 7 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της Αταλάντα.
-No goal οι 12 από τους 17 τελευταίους αγώνες της Ουντινέζε.
-Over οι 8 από τις 12 τελευταίες αναμετρήσεις της Νάπολι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας